Justin Bieber er ikke ovre Selena Gomez

Justin Biebers hjerte er stadig knust efter bruddet med ex-kæresten.

Åh åh. Det ser ud til at Justin Bieber ikke helt er ovre ex-kæresten Selena Gomez.

Sangeren afslørede tidligere i dag, den 8. september, til den australske radiostation KIIS 1065, at han stadig forsøger at hele sit knuste hjerte efter bruddet sidste efterår.

“Jeg har ikke været i et forhold et stykke tid nu. Jeg chiller bare og slapper af med at være mig selv,” sagde han. “Jeg er den type fyr, der er i et forhold. Jeg elsker at være forelsket, og jeg elsker, når man er kærlige sammen og alt det der. Men jeg fik knust mit hjerte, og så må jeg bare lade det hele,” tilføjede Bieber.

Aww. Siger han virkelig, at SelGo knuste hans lille hjerte?

Det kunne virke som om den ærlige og direkte snak kom lidt bag på ham selv, som han sagde “Jeg har lige fået et par øl, guys. Måske taler jeg lidt for åbent?”

Justin kommenterede også på, hvorfor Selenas navn er skrevet på en væg i den nye musikvideo til ‘What Do You Mean?’: “Det var ikke mig, der gjorde det…”

Men heldigvis ser det ud til at de negative historier om Bieber er på vej ud – og han er på vej i en ny og bedre retning.

“Jeg har taget afstand til en masse venner og har lavet mange ting alene på det sidste. Jeg vil nyde øjeblikket, og jeg vil ikke blive ved med at undskylde.”

Hør et klip fra interviewet her:Tirsdag, 08. September 2015