Justin Bieber kæmper for at få fjernet nøgenbilleder

Hans advokater truer med at lægge sag an.

The New York Daily News offentliggjorde i onsdags en række nøgenbilleder af Justin Bieber, der holdt ferie på Bora Bora. Selvom de censurerede billederne, dukkede de originale hurtigt op og spredte sig på de sociale medier.
(Vi deler eller linker ikke til hverken de censurerede eller ucensurerede billeder i denne artikel.)

Bieber har selv lagt billeder op fra ferien hele ugen, inklusive nogle i bar overkrop. Forskellen er dog, at sangeren, så vidt vi ved, ikke vidste noget eller gav tilladelse til nøgenbillederne. Både Beliebers og andre har valgt at støtte sangeren på de sociale medier med hashtagget #RespectJustinsPrivacy.Fotograferne bag billederne benægter at have brugt en særlig linse, som paparazzier bruger til at zoome på lang afstand. Men uanset er det ikke cool at fotografere og dele nøgenbilleder af nogen uden deres tilladelse.

Ifølge The Hollywood Reporter har sangerens advokater skrevet til New York Daily News og krævet, at billederne blev fjernet i løbet af 12 timer, da det ikke var godkendt af Bieber og overskred grænserne for hans privatliv. I dag, fredag, er billederne stadig ikke taget ned fra siden.

Fredag, 09. Oktober 2015