Her er de 10 mest sete videoer på YouTube aka Milliardklubben

Justin Bieber, Taylor Swift og Katy Perry er på listen - hvem er nr. 1?

Hvad tror du er den mest sete video på YouTube?

Indtil starten af juni 2015 fandtes der kun to videoer med over en milliard views, men på kun et halvt år har otte videoer nået det magiske tal – med flere på vej. I sidste uge kom den tiende video med i YouTubes ‘millardklub’.

Se top 10-listen her:

10. Wiz Khalifa feat. Charlie Puth – ‘See You Again’Videoen var i sidste uge den tiende video, der nåede op over en milliard views. Sangen er en hyldest til Paul Walker fra ‘Fast & the Furious’-filmene, der døde i en bilulykke i 2013.

9. Taylor Swift – ‘Blank Space’Til årets MTV VMA vandt ‘Bad Blood’ prisen for bedste, men alligevel er det ‘Blank Space’, der indtager listen. Måske er det bare sjovere at se Swift som en ‘crazy girlfriend’…

8. Mark Ronson feat. Bruno Mars – ‘Uptown Funk’Mark Ronson and Bruno Mars’ kæmpehit lå på den amerikanske Billboard-hitliste i 31 uger. Og det er ikke svært ved at se, hvorfor videoen er så populær.

7. Taylor Swift – ‘Shake It Off’Taylor Swift og Katy Perry er de eneste to kunstnere, som har mere end en video på listen. ‘Shake It Off’ var den første single fra ‘1989’ og viser alle Swifts dance moves — fra ballet til twerking.

6. Meghan Trainor – ‘All About That Bass’Meghan Trainor er den første og eneste kunstner, som har en debutsingle med over en milliard views. Hun fik hjælp til videoen af den berømte danser Sione Marschino.

5. Katy Perry feat. Juicy J – ‘Dark Horse’Med denne video, blev Katy Perry den første kvindelige kunstner, der kom med på listen. Videoens egyptiske tema skabte en del debat, hvilket sikkert også har givet et par ekstra views.

4. Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno og Gente de Zona – ‘Bailando’Enrique Iglesias udgav to videoer til singlen ‘Bailando’ – en spansk og en spansk/engelsk – men det var den spanske version, der nåede toppen som den anden ikke-engelske på listen.

3. Katy Perry – ‘Roar’Katy Perry er sammen med Taylor Swift eneste kunstnere med to videoer på listen. Begges sange kommer fra samme album – ‘Prism’ og ‘1989’.

2. Justin Bieber feat. Ludacris – ‘Baby’‘Baby’ fra den (dengang) kun 15-årige Biebers debutalbum var den mest sete video i to år, indtil den blev væltet af listens nummer et af…

1. Psy – ‘Gangnam Style’Det koreanske pophit var den første video nogensinde, der nåede den magiske milliard. Det er nu den mest sete video med over to milliarder views.

Onsdag, 14. Oktober 2015