MTV Push: Charlie Puth

Lær multitalentet Charlie Puth at kende i november.

Måske kender du ikke hans ansigt (endnu), men du kender sikkert til hans musik. 23-årige Charlie Puth er en amerikansk sanger, sangskriver og producer, som har skrevet og produceret sange for en række store stjerner – blandt andet Jason Derulo, Stevie Wonder, Meghan Trainor og Trey Songz.

Senest var han med til at skrive og producere Wiz Khalifas hit See You Again, som er med på soundtracket til filmen ‘Furious 7’. Sangen har ligget nummer et i over 90 lande, inklusiv USA, og været på førstepladsen af Billboard Hot 100, Shazam, iTunes og Spotify. Puths nye album ‘Nine Track Mind’ udkommer i januar.

Charlie Puth forelskede sig i musikken under sin opvækst i Rumson, New Jersey. “Jeg voksede ikke op med mange penge. Vi havde ikke engang råd til spaghettisauce, da jeg blev født, men min mor og far arbejdede meget hårdt,” fortæller han.

Forældrene støttede ham og lærte ham om musik fra han var helt lille, og idolet James Taylor er hans største inspiration. “Min mor holdt høretelefonerne mod sin mave og spillede hans sange for mig, da hun var gravid.”

Senere lærte faren ham om R&B-musik som Barry White, The Isley Brothers og Marvin Gaye, imens hans mor, som var klaverlærer, spillede klassisk musik og lærte ham at spille som 4-årig.

Følg med på push.mtv.tv hele november for eksklusive interviews og klip med Charlie Puth!

Tirsdag, 10. November 2015