Dater Zayn Malik og Gigi Hadid?

Whoa!

Zayn Malik og Gigi Hadid (aka to af Hollywoods hotteste unge singler) dater, ifølge US Weekly.

Inden vi er klar med et nyt par-navn (Zaygi? Zizi?), skal vi lige huske på, at de to endnu ikke har kommenteret på forholdet. Men det er alligevel svært ikke at tænke over, efter man har set billederne af de to fra i søndags (den 22. november) i Los Angeles.En kilde fortæller til Us Weekly: “Det er stadig meget nyt. De er i gang med at finde ud af, hvad det bliver til. Jeg vil ikke kalde dem kærester. Men ser de hinanden? Helt sikkert.”

Hvis kilden taler sandt, giver det måske meget god mening, da de kommer i de samme sociale kredse, og var begge var med til Kylie Jenners fødselsdagsfest i august. Zayn kender Gigis ex Joe Jonas – og ikke mindst har Harry Styles datet veninden Taylor Swift.

Derfor blev datingrygtet også forstærket efter søndagens AMAs, hvor One Direction blev interviewet på den røde løber, og Gigi Hadid gjorde dem selskab. Intervieweren spurgte, om de kendte hinanden, hvorefter Gigi lidt akavet gav hånd til Harry, men krammede de tre andre fra bandet – ligesom Harrys reaktion bliver diskuteret.Bliver Zayn Malik og Gigi Hadid det nye it-par? Vi må vente og se. Men vi kan jo altid drømme lidt – om sangene han kan skrive om hende og alle de lækre selfies på Instagram.

Tirsdag, 24. November 2015