Interview med Holly Hagan fra Geordie Shore

(Spoilers)

Hvad syntes du om Grækenland?
Det var meget svært for mig i Grækenland, især at være der med Kyle. Vores forhold var ret svingende, da vi først startede. Det var ret svært for os at være i et forhold der. Det splittede hele huset, og endte med at en af os måtte forlade det.

Hvordan var det for dig at være i huset og skulle gå igennem alt det?
Det var nok den sværeste tid i hele mit liv, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg havde aldrig før været nødt til at leve i et hus sammen med en, jeg har slået op med. Han tog andre med hjem til huset og den slags. Det var meget, meget hårdt.

Det kan vi godt forestille os. Vi har lige set det afsnit, hvor Kyle slår op med dig. Har du selv set nogen af optagelserne?
Øhm, det er blevet vist på tv i England, men jeg har ikke set noget af det, nej.

>>> Se Geordie Shore: The Greek Odyssey

Ok. Det var virkelig forfærdeligt at se dig gå igennem det hele. Taler du stadig med Kyle?
Jeg og Kyle er ok for øjeblikket. Men vi er ikke sammen igen, vi prøver bare at være venner. Vi fandt faktisk sammen igen efter Zante (Grækenland), og vi har forsøgt, men det gik bare ikke. Det er meget svært at være i spotlightet og have et forhold. Du ved, en dag finder vi forhåbentlig sammen igen.

Det ville være dejligt. Kan du se en fremtid sammen?
Øhm, det ved jeg helt ærligt ikke. Det er svært at kende fremtiden, når man har et job som vores. Men måske, forhåbentlig, vi får at se.

Ville du helst være en offentlig person nu eller en privat person, som du var før ‘Geordie Shore’?
For at være ærlig, så foretrækker jeg at være ret privat, jeg kan ikke rigtig lide at blive fanget af paparazzi og den slags. Det ville have været meget lettere at tackle alle de ting uden. Jeg fortryder ikke at have været med i programmet, du må bare tage både det gode og det dårlige.

Vi har også fået en masse spørgsmål fra vores seere om hvordan du kom med i programmet. Gik du til en audition eller prøveoptagelse, eller spurgte de dig bare?
Det var en lang proces. Vi var igennem en masse auditions. Vi skulle tale foran kameraet. Efter alle prøverne skulle vi snakke med en psykolog for at være sikre på, at vi var ok i hovedet til at kunne klare noget som det her. Efter det mødtes jeg med de store MTV-chefer.

Cool. Vi kan forestille os, at dit liv har ændret sig en hel del efter det. Hvordan var dit liv, før du startede ‘Geordie Shore’?
Mit liv var ok, jeg tjente ikke så mange penge, for jeg arbejdede i et call center. Jeg kunne ikke gå ud i løbet af ugen og feste. Jeg var nødt til at arbejde virkelig hårdt for mine penge. Jeg arbejdede nok 40 timer om ugen for 8.500 kr, det var ret hårdt. Men efter ‘Geordie Shore’ har mit liv selvfølgelig ændret sig fuldstændig. Nu har jeg så mange muligheder. Jeg har udgivet min fitness-bog, min selvbiografi. Min fitness-bog ‘Holly Hagans Body Bible’ klarer sig rigtig godt. Det er fantastisk.

Dit udseende har selvfølgelig også forandret sig en del siden første gang, du kom ind i huset. Hvad var din yndlingshårfarve? For du har haft en hel del igennem sæsonerne.
Ja, jeg vil helt sikkert sige, jeg bedst kan lide den, jeg har nu, den blonde, de andre farver var meget besværlige at holde ved lige.

Vi sender Grækenland-sæsonen lige nu, og vi så også nogle optagelserne fra jeres “shag pads” på gården. Hvor slemt var det at være der?
Det var helt forfærdeligt, skrækkeligt. Nok det værste sted jeg har boet i hele mit liv, haha.

Kan du forklare, hvorfor det var så forfærdeligt?
Det var et hjem til hønsene, der burde ikke være en seng derinde.

Sagde I noget til producerne, som guys, come on, I kan ikke lade os bo her.
Yeah, det var mere et sted for dyr end mennesker.

Du fortalte lige, at du har forandret dig en del over de sidste år. Hvilket råd ville du give Holly fra 2011, hvis du ser tilbage på alt det, du ved nu.
Jeg ville sikkert sige: gør det du har lyst til, lad være med at høre efter nogen andre. Find din egen vej og lad være med at fortryde noget, for alle de ting jeg kunne fortryde, har gjort mig til den, jeg er i dag.

Det lyder godt, det tror jeg at mange seere kan forholde sig til. Med alle de vilde og gode ting du laver nu, vil jeg tro, det er mærkeligt at tænke tilbage på dengang, du sad i call centret. Hvis du skulle lave noget uden at få penge for det, hvad ville du så lave?
Jeg ville sikkert hjælpe børn, hvis jeg skal være ærlig. Børn, der bliver mobbet, og børn, som er blevet behandlet dårligt, som har haft en svær opvækst, sådan nogle ting. Det ville jeg elske at gøre i fremtiden. Totalt forskelligt fra ‘Geordie Shore’.

Hvorfor lige den sag? Med børn, der bliver mobbet?
Børn, der bliver mobbet, som har svært ved at være i skole. Jeg vil gerne hjælpe dem, og være en slags vejleder.

Oplever du meget af den slags omkring dig?
Ikke rigtig, personligt blev jeg selv mobbet meget i skolen og sådan noget. Jeg vil gerne bruge min egen erfaring til at hjælpe andre.

Det lyder som et godt formål. Du har været i huset i en del år nu, så vi vil gerne vide, hvem der er den bedste til at kysse i huset indtil videre?
Jeg vil sige Kyle, helt klart.

Må vi spørge, hvem der er den værste?
Åh nej, sådan noget ville jeg aldrig sige.

Hvordan har du og Charlotte det med hinanden for tiden, I har haft en del skænderier i denne sæson.
Ja, Charlotte og jeg havde ret mange skænderier, men vi vil altid være de bedste venner, og det er der ikke noget der vil ændre nogensinde. Det har nok gjort os stærkere.

Ses I også uden for programmet?
Ja, vi ser hinanden en hel del. Vi er faktisk bedste venner, hun er der altid for mig med gode råd.

Endnu et spørgsmål fra en fan: Hvordan fandt du styrken til at lave dit liv om, og leve meget sundere end før?
For at være ærlig, det ved jeg ikke, efter hvad der skete i Zante. Det vendte op og ned på mit liv. Jeg ved ikke, hvordan jeg klarede det, og hvordan jeg fandt kræfterne til at komme tilbage. Men jeg ændrede mig på en eller anden måde. Ofte tror man ikke, man kan komme igennem nogle ting, som andre kan. Men jeg klarede den og kom ud af det stærkere.

Hvad er dine planer for fremtiden? Som du nævnte, arbejder du også med din biografi og din workout.
Ja, jeg har min fitness-bog, den arbejder jeg meget på for tiden. Jeg har to udgivelser, den ene er ‘Holly Hagans Body Bible’ og den anden udkomemr om en uge. Det går rigtig, rigtig godt med bogen, og det håber jeg vil fortsætte, så den kan hjælpe en masse mennesker, ligesom den allerede har gjort.

Cool. Hvad er det underligste møde, du har haft med en fan? Har du oplevet noget vildt?
For at være ærlig, så spørger folk hele tiden, om de må tage et billede, de ser mig sove på et fly eller i et tog, og så vækker de mig. Man bliver irriteret, men i sidste ende må man jo huske på, at det er dem der gør, at jeg har et job, og dem der ser programmet.

Så det er ligesom en del af jobbet?
Yeah.

Hvad er det ondeste nogen har sagt til dig på de sociale medier? Og sker det tit, at folk siger grimme ting til dig?
En stor del af tiden handler det om min vægt. Min vægt bliver altid kommenteret. Det kan være virkelig sårende, men jeg ved, at jeg har arbejdet hårdt for at være hvor jeg er nu.

Jeg kan godt forestille mig, det er hårdt, når der ikke er et filter på de sociale medier. Har du også en besked du vil give til seerne med din nye karrierevej med bøgerne og det hele?
Alle kan tabe sig, hvis jeg kan, kan alle. I sidste ende skal jeg kunne gå ud, drikke en masse, spise en masse, og stadig være i stand til at klare den. Der er ikke en genvej, og hvis du falder i, så lad være med at straffe dig selv for hårdt. Rejs dig igen den næste dag og bliv ved med at prøve, så skal du nok nå dit mål.

Fredag, 27. November 2015