Selena Gomez afslører om hun ville date Zayn Malik

Zelena...?

I det nye nummer af InStyle UK åbner 23-årige Selena Gomez op for sine problemer med dating og indrømmer, at hun godt kan være træt af at hun ser yngre ud, end hun er.

“Jeg hader det. Det er svært, og jeg har det underligt med tanken om, at en fyr har googlet mig, inden vi mødes, og det er sket,” fortæller hun og tilføjer, “Jeg synes nogle gange jeg ligner en på 16, og det er jeg træt af, for jeg ville elske at date ældre fyre.”Selenas ex, Justin Bieber, er to år yngre end hende. Og hun ville også gøre en undtagelse med en anden fyr, der er lidt yngre end hende selv. Hvem? 22-årige Zayn Malik, som er tidligere medlem af One Direction!

>>> Zayn Malik taler ud i sit første solointerview

Da samtalen bliver drejet mod Zayn, afslører Selena, hvad der ville ske, hvis han inviterede hende ud.

“Hvis han inviterede mig ud på en date, så ville jeg blive set med ham,” siger hun. “Jeg joker bare, men jeg joker ikke.”

Så… det betyder totalt, at hun gerne ville date ham, ikke?!

Selena lagde mærke til, at Zayn begyndte at følge hende på Twitter tilbage i august, hvilket nogle fans så som et tegn på at flirtede med hende. Men nu ser det ud til, at hun faktisk ville være klar på en date, hvis han spurgte – OG hvis de der Zayn-og-Gigi-rygter viser sig at være falske, selvfølgelig.

Lørdag, 28. November 2015