Zayn Malik taler ud om One Direction i nyt interview

 • 13 ting Zayn Malik sagde om One Direction >>>

 • 1. "Jeg havde alle intentioner om at forblive venner med alle, men tilsyneladende er nogle telefonnumre blevet skiftet og jeg har ikke modtaget opkald fra en masse mennesker."

 • 2. Som svar på spørgemålet om, hvad han fik ud af 1D: "Status. Evnen til at styre visse ting, jeg har lyst til at gøre. Jeg lærte også, at det er godt at beholde sine venner. Når du ikke ved, hvornår du får nye, bør du nok bare holde fast i de gamle."

 • 3. "Jeg er utroligt disciplineret. Jeg har indset, at jeg kan presse mig selv igennem situationer jeg ikke nødvendigvis har lyst til, men kan overvinde ved at være i nuet. Uanset hvad kan jeg smile og gøre det jeg skal."

 • 4. "Vi måtte ikke sige bestemte ting eller ord [lyrics] som vi havde lyst til. Jeg sad og tænkte, 'Hvis vores fans vidste, hvordan det fungerede, hvad ville de så tænker?' Mit argument var: Folk er mere intelligente end det. De ønsker at høre, det der er virkeligt, så hvorfor skriver vi ikke om noget, som vi faktisk går igennem?"

 • 5. "Jeg voksede op blandt mange kvinder, så der er ikke noget, en fan girl kunne lære mig om kvinder. Jeg forstod fuldstændig alle dem, der kom og så bandet, fordi jeg har crazy tanter og crazy søstre, som fangirlede over skuespillere. Hvis der er noget folk ikke kan få, vil de have det."

 • 6. "Det er lidt anderledes nu, fordi folk kun er der for mig. Jeg kan ikke bare hoppe ind i en bil og sige 'Yeah! Bare tag et billede af en af drengene.' Jeg vil gøre det nu."

 • 7. "Jeg kommer kommer ned og indspiller måske syv sange på en aften... Det er fordi jeg nyder det, jeg laver. Jeg censurerer ikke mig selv længere, så jeg bliver ikke træt. Jeg elsker det."

 • 8. "Nah, hvis jeg skal være ærlig. Jeg synes, den første single var ret cool. Jeg hørte den anden single og... yeah, jeg købte ikke albummet."

 • 9. "Liam Payne gav mig altid ros for mine sangevner."

 • 10. "Mine fans giver mig sh-t hver dag... Som i 'Hvor f--k er din musik? Du har været i gang i flere måneder. Giv os noget.'"

 • 11. "Jeg holdt ægte af [at være i bandet] og gjorde, hvad jeg kunne, for at være mig selv i det, men det er bare ikke der jeg er som musiker."

 • 12. "De andre drenges smag var generelt indierock. Det er god musik, men jeg er ikke vild med det. Det var aldrig cool, der hvor jeg er fra."

 • 13. "Der skal ikke vælges en side...Vi er ikke i kamp."

 • Most popular videos

  Har ikke talt med 1D siden han forlod bandet?! Zayn say WHAT?!

  Selvom det længe ventede soloalbum stadig ikke er ude, mangler Zayn Malik ikke opmærksomhed. Men hey, det er vel hvad man kan forvente, når man forlader verdens største boyband, ikke?!

  Efter at have skrevet pladekontrakt med RCA og indspillet musik uden Liam, Louis, Niall & Harry, åbnede det tidligere 1D-medlem endelig op for pressen – først på forsiden af Fader og for nu i Billboard i går, den 7. januar. I det nye interview snakker Zayn blandt andet om at slappe af og lære at lave mad med sin mor og vender sine ønsker i forhold til en kommende kæreste.

  Men der er mere, Directioners, for Zayn åbner også op for, hvorfor han forlod One Direction og hvordan det går efter bruddet.

  Zayn fortæller blandt andet, at visse medlemmer af bandet ikke har talt til ham siden bruddet på grund af ‘problemer med stolthed’.

  Da han forlod bandet var det med beskeden, at han “vidste han havde fire venner for livet”. Men ni måneder efter må vi erkende, at det ikke er tilfældet. Zayn forklarer, at de ikke er så tætte som han havde håbet. Tværtimod.

  “Sandheden er, at du kan tænke én ting om en situation, og så sker det stik modsatte.” Han tilføjer: “Jeg havde alle intentioner om at forblive venner med alle, men tilsyneladende er nogle telefonnumre blevet skiftet og jeg har ikke modtaget opkald fra en masse mennesker.”

  “Jeg har taget kontakt til nogle af dem og ikke fået svar. Visse mennesker har stolthedsproblemer, men det er sådan noget, du kommer over med tiden,” forklarer han kryptisk.

  Tjek 13 ting Zayn Malik sagde om One Direction i sit nye interview i galleriet for oven. (O.M.G.)  Fredag, 08. Januar 2016