Miley Cyrus og Liam Hemsworth er forlovet igen

Ifølge nye kilder taler rygterne sandt!

Det ser ud som om rygterne talte sandt: Miley Cyrus og Liam Hemsworths forlovelse er genoptaget.

En kilde tæt på Miley har fortalt til People: “Miley er lykkelig for at være forlovet med Liam igen. Det kan virke pludseligt, men de har været meget tætte i de seneste måneder.”

“De har bare ønsket at holde deres forhold uden for offentligheden, imens de fandt ud af det,” fortsætter kilden. “Liam har aldrig syntes om, hvor udstillet hans liv var med Miley.”

Parret tilbragte for nylig julen sammen i Liams hjemland Australien, hvor de satte gang i rygterne om, at de havde fundet sammen igen. Flere tegn dukkede op over de næste uger, da Miley blev set flytte ind hos Liam, og ikke mindst da hun postede en række Instagram-billeder, hvor hun tilsyneladende bar sin gamle forlovelsesring.Miley og Liam fandt sammen i 2009, da de mødtes under optagelserne til ‘The Last Song’. Parret offentliggjorde deres forlovelse i 2012, men gik fra hinanden et år senere. De mødtes dog igen i november sidste år, hvor Miley hjalp Liam med at finde en hund i et dyrecenter i Los Angeles.

“Miley vil gerne giftes,” tilføjer kilden. “Hans familie var før i tiden i tvivl omkring brylluppet, men de kom til at lære Miley meget bedre at kende, efter hun tilbragte tid i Australien for nogle uger siden. Alle virker glade for, at de er sammen igen.”

Go #Liley"! <3

Fredag, 22. Januar 2016