Marnie Simpson taler ud: Forlovelsen med Ricky var mit livs største fejltagelse

"Han er fuld af l**t."

Dengang kaldte hun forlovelsen for årets højdepunkt.

Vi spoler hurtigt frem til 2016, og i bagklogskabens lys, ville Geordie Shores Marnie Simpson i dag ønske, at Ricky Rayment aldrig havde givet hende en ring på.

I et eksklusivt interview med MTV kalder 24-årige Marnie nu forlovelsen med ex-TOWIE-stjernen for den “største fejltagelse” i hendes liv.

“I den sidste sæson i Grækenland blev jeg forlovet, og så gik det hele bare ned af bakke. Jeg vil gå så langt som at sige, at det nok er den største fejltagelse, jeg nogensinde har lavet i mit liv, for han er bare fuld af l**t, og han gjorde det kun af én grund, og det var at få mig væk fra Geordie Shore.”

>>> Se: Geordie Shore

Meow! Newcastle-baben tilføjer, at hun er fuldstændig FÆRDIG med Ricky og endda overvejer, at få hendes R-tattovering udskiftet med flirten fra serien Aaron Chalmers’ navn.

Hun fortæller os: “Jeg er totalt ovre Ricky, der er intet længere. Jeg har stadig min virkelig grimme tattovering, den skal helt sikkert væk. Måske skulle jeg skifte den ud med Aarons navn.”

Ricky har erstattet sin Marnie-tattoo med Gigi Hadids ansigt, og Marnie er kun overrasket over, at han ikke har fået den fjernet før.Ricky er også begyndt at se Ex On The Beachs Nancy-May Turner, men det generer heller ikke Marnie.

>>> Se: Ex on the Beach

Hun forklarer: “Jeg føler ingen vrede over ‘Ricky og Nancy-May’-situationen. Helt ærligt synes jeg bare, det er lidt pinligt for ham. Jeg føler, at det ikke gik med mig, så nu går han efter en anden pige.”

“Jeg synes det mere end noget andet er pinligt for ham, fordi han gør de samme ting, han gjorde med mig, giver hende blomster, bliver fotograferet sammen med hende på DSTRKT, det er bare så meget det samme, og jeg er virkelig flov på hans vegne.”

Mon vi får en reunion i Ex On The Beach en dag? Eeeek…

Se hele interviewet her:Torsdag, 04. Februar 2016