MTV Push: DNCE

Kom tæt på Joe Jonas' nye band DNCE i marts.

Joe Jonas er tidligere medlem af bandet Jonas Brothers (2005-2013), der solgte mere end 17 millioner albums. Sangeren har længe haft en plan om at skabe et nyt offbeat popprojekt inspireret af melodisk R&B som Earth, Wind & Fire og Hall & Oates.

Som resultat blev DNCE dannet i sommeren 2015 med Jonas som frontmand, guitarist JinJoo, bassist/keyboardist Cole Whittle og trommeslager Jack Lawless. “Jeg har haft den her vision i fem eller seks år, men jeg tog lige lidt tid for at nulstille det hele og finde ud af, hvad jeg ville,” fortæller Joe Jonas.

Så snart de begyndte at spille sammen, havde bandet en tydelig kemi og et sammenhold, som de håber at kunne give videre til deres publikum.

Selvom navnet DNCE har en lidt skør oprindelse – det er ifølge Jonas det næstbedste, når man er for fuld til at stave til ‘dance’ – er der også en dybere mening, som handler om at lægge selvbevidstheden fra sig. “Det er ufuldkomment, det er uperfekt, men det er stadig okay,” siger JinJoo om navnet og filosofien bag. “Du behøver ikke være en god danser for at danse – du kan danse lige som du har lyst til og stadig have det sjovt. Det er i virkeligheden det smukke ved det.”

DNCE skal nok blive et hot emne i 2016 – se hvorfor på MTV Push!

Tirsdag, 01. Marts 2016