Jaden Smith ser ikke forskel på tøj til mænd og kvinder

"Jeg tror folk er forvirrede."

Jaden Smith går i det tøj, han vil – og er klar på det meste, når det handler om at eksperimentere med sin stil. Efter at rocke en nederdel for både Louis Vuittons SS16-kampagne og Vogue Korea, kommer det ikke som en overraskelse, at hans syn på tøj til mænd og kvinder er: “Jeg er ligeglad.”Selvom de kønsneutrale modekampagner har gjort 17-årige Jaden til et slags stilikon, var det ikke et bevidst træk. I forsidehistorien til det nye nummer af britiske GQ Style afslørede han, at han faktisk ikke ser forskellen på herre- og dametøj.

“Jeg tror, at folk nærmest er forvirrede over kønsnormer,” fortalte han. “Jeg har det som om, de ikke rigtig forstår det. Jeg siger ikke, at jeg forstår det, jeg siger bare, at jeg aldrig har set en forskel. Jeg ser ikke tøj til mænd og tøj til kvinder, jeg ser bare mennesker, der er skræmte og mennesker, der føler sig tilpas.”

Selvom Jaden poserer i suits for magasinet, er han bestemt ikke bange for at bære en nederdel eller kjole. Moden skal ikke diktere, hvordan vi identificerer køn, mener han.

Respekt, Jaden!Onsdag, 16. Marts 2016