MTV Breaks søger en DJ og en instruktør til Isle of MTV Malta

Er det dig, der skal med til årets fest i Malta?

Denne sommer henter Isle of MTV Malta nogle af de mest populære talenter i verden til Maltas solrige kyster, og da det er deres 10-års jubilæum tegner det til at blive deres største fest hidtil. Men de har brug for lidt hjælp …

MTV Breaks slår sig sammen med Isle of MTV Malta for at give DIG chancen for at arbejde blandt de allerbedste i branchen.

I år leder vi efter:
● En superfantastisk DJ, der kan spille på Malta-scenen
● En instruktør til vores MTV Breaks-kamerahold

Ud over den fantastiske oplevelse får du en mentor fra branchen, flyrejsen, hotelophold og chancen for at se dig selv i action på MTV.

Så hvis du er klar til at starte din fremtidige karriere som instruktør eller DJ, skal du se nedenfor, hvordan man deltager.

Du skal have indsendt dine bidrag senest den 9. maj, være mellem 18 og 26 år, være til rådighed mellem 25. og 29. juni, og du må ikke have nogen professionel erfaring inden for området … endnu.

MTV Breaks DJ

Har du evnerne, talentet og passionen til at dreje skiver foran tusindvis af mennesker, men mangler bare gennembruddet? Godt, for lykkens gudinde tilsmiler dig!

Du får lov til at fremvise dit talent foran Isle of Maltas kæmpe tilskuermængde, arbejde sammen med vores Club MTV DJ-ekspertmentorer og få insidertips og råd samt se dig selv transmitteret i hele verden på MTV

For at deltage og blive vores MTV Breaks DJ:

Runde et: Vi vil gerne høre, hvorfor vi skal vælge dig som MTV Breaks DJ. Så gå til Twitter eller Instagram, og fortæl os, hvorfor du har evnerne til at spille på Isle of MTV Malta-scenen. Sørg for at hashtagge dit bidrag med #MTVBreaksDJ.

Hvis du bliver udvalgt til at komme med i runde to, giver vi dig besked herom.

Runde to: Nu er det tid til at give os en forsmag på, hvad du vil medbringe til Isle of MTV Malta-scenen. Du skal sende os via e-mail et 10-minutters minimix, der viser dine bedste numre, og vi vil ringe til dig for at få mere at vide om dine valg.

MTV Breaks instruktør

Med denne MTV Breaks-mulighed, der er den første af sin art, ønsker vi at give den hotteste, unge instruktør i verden en chance for at bevise sit talent. Du får lov til at instruere en eksklusiv kortfilm, der går bag kulisserne i produktionen af Isle of Malta.
NB : Du skal arbejde med en engelsk talende filmhold.

Dette kunne blive din chance for at vise verden, hvilket stof du er gjort af! Du får adgang til alt, hvad der kræves for at stable et stort show som Isle of MTV Malta på benene, du får den kreative kontrol og din produktion vil blive sendt på MTV rundt i hele verden!

For at deltage og blive vores MTV Breaks instruktør:

Runde et: Sammenfat dig selv i en 15-sekunders Instagram-video med titlen “Hvad gør mig til mig”. Overfør den til din konto, og tag den med #MTVBreaksDirector

Vi kontakter alle, der er blevet udvalgt til at deltage i runde 2, og giver dig oplysninger om, hvad der så skal ske.

Runde to: Vi vil gerne have mere at vide om dit instruktørtalent og dine instruktørdrømme via en telefon-/Skypesamtale. Du skal også fremlægge din idé om, hvad du ønsker at se i din “Produktionen af Isle of MTV Malta”-videopakke.
Så hvis du er klar til at bryde igennem som fremtidens instruktør eller DJ, skal du indsende dine bidrag senest den 9. maj. Du skal være mellem 18 og 26 år, være til rådighed fra 25. til 29. juni og må ikke have nogen professionel erfaring inden for området … endnu.

Læs venligst alle vilkår og betingelser.

Hvis du har talentet, så kan MTV Breaks måske give dig det gennembrud, du er på udkig efter.

HELD OG LYKKE!

Tirsdag, 12. April 2016