MTV Breaks søger en DJ til Isle of MTV Malta

Skal du med til årets fest med MTV Breaks?

Hallo, du der! Ja, dig – fremtidens største DJ i verden! Vi vil have DIG.

Har du evnen, talentet og passionen til at dreje skiver foran tusindvis af mennesker, men mangler bare nogen til at give dig gennembruddet? Godt, så er du heldig, for det er lige det, MTV Breaks er bedst til, og vi er tilbage, klar til at lande på Isle of MTV Malta!

Den 28. juni i år fejrer Isle of MTV Malta sit 10-års jubilæum. Fantastisk, ikke? Der er lagt op til, at festen bliver den største NOGENSINDE, og vi ønsker at tage den bedste og mest lovende DJ med os på turen.

Vi tilbyder en talentfuld DJ chancen for at bytte musikspillet i soveværelset ud med at optræde på den samme scene som den utrolige stjernerække ved Isle of MTV Malta optræder på. Du får chancen for at vise dine færdigheder til publikum ved at spille en kort række numre, som skal sørge for, at aftenen starter med et brag.

Du er også heldig nok til at få Club MTV-DJ’erne, R3WIRE og Varski, som dine mentorer, og disse to DJ-legender vil dele alle insidertips og råd til at hjælpe dig med at opnå succes og berømmelse.

Ud over flyrejsen til Malta og hotelophold filmer vi også hele din oplevelse for MTV Breaks og viser klip af din historie på MTV-kanaler verden over.

Så hvis du har et øre for musik og et øje rettet mod den store scene, så sørg for, at du deltager NU.

Sådan deltager du:

Runde et: Vi vil gerne høre, hvorfor vi skal vælge dig som MTV Breaks DJ. Så gå til Twitter eller Instagram, og fortæl os, hvorfor du har evnerne til at spille på Isle of MTV Malta-scenen. Sørg for at hashtagge dit bidrag med #MTVBreaksDJ.

Hvis du bliver udvalgt til at komme med i runde to, giver vi dig besked herom.

Runde to: Nu er det tid til at give os en forsmag på, hvad du vil medbringe til Isle of MTV Malta-scenen. Du skal sende os via e-mail et 10-minutters minimix, der viser dine bedste numre, og vi vil ringe til dig for at få mere at vide om dine valg.

Hvis du er klar til at gå i gang og få din musik hørt, så sørg for, at du får sendt dine bidrag senest den 9. maj. Du skal være mellem 18 og 26 år, være til rådighed fra 25. til 29. juni og må ikke have nogen professionel erfaring inden for området … endnu.

Læs venligst alle vilkår og betingelser.

Hvis du har talentet, så kan MTV Breaks måske give dig det gennembrud, du er på udkig efter.

HELD OG LYKKE!

Tirsdag, 12. April 2016