MTV Breaks søger en instruktør til Isle of MTV Malta

Skal du med til årets fest med MTV Breaks?

Fantastiske, lovende videoinstruktører – hør godt efter.

Har du den kreative vision og evne til at sætte dagsordenen for de bedste i branchen? I så fald søger MTV Breaks netop dig.

28. juni 2016 markerer 10-års jubilæet for Isle of MTV Malta, og MTV Breaks går bag kulisserne i denne kæmpe begivenhed for at se og filme, hvad der virkelig skal til for at få det hele til at lykkedes. Og vi er på udkig efter en talentfuld instruktør til at instruere vores kamerahold.

Til denne MTV Breaks-mulighed, der er den første af sin slags, er vi på udkig efter en person til at instruere en eksklusiv kortfilm, der går bag kulisserne, hvor vi møder de talentfulde mennesker, som stabler begivenheden på benene, og som kan fortælle historien bag produktionen af Isle of MTV Malta.

Så hvis du mener, at du er den næste Ava DuVernay eller Alejandro González Iñárritu, kunne dette være din chance for at vise verden præcis, hvad du er støbt af. Du får den kreative kontrol over et lille mandskab, og din endelige produktion bliver vist på MTV-kanaler verden over.

Og ud over at vi sørger for flyrejsen, hotelophold og en mentor blandt de bedste i branchen, filmer vi dig i action og deler din historie på MTV.

Her er, hvad du skal gøre for at få chancen for at blive Isle Of MTV Malta MTV Breaks-instruktør.

Sådan deltager du:

Runde et: Sammenfat dig selv i en 15-sekunders Instagram-video med titlen: “Hvad gør mig til mig”. Overfør den til din konto, og tag den med #MTVBreaksDirector

Vi kontakter alle, der er blevet udvalgt til at deltage i runde 2, og giver dig oplysninger om, hvad der så skal ske.

Runde to: Vi vil gerne have mere at vide om dit instruktørtalent og dine instruktørdrømme via en telefon-/Skypesamtale. Du skal også fremlægge din idé om, hvad du ønsker at se i din “Produktionen af Isle of MTV Malta”-videopakke.

Så hvis du er klar til at bryde igennem som fremtidens instruktør, skal du indsende dine bidrag senest den 9. maj. Du skal være mellem 18 og 26 år, være til rådighed fra 25. til 29. juni og må ikke have nogen professionel erfaring inden for området … endnu.

Læs venligst alle vilkår og betingelser.

Hvis du har talentet, så kan MTV Breaks måske give dig det gennembrud, du er på udkig efter.

HELD OG LYKKE!

Tirsdag, 12. April 2016