Laura Mvula er ny ambassadør for MTV Staying Alive

Den prisvindende sangerinde overtager pladsen efter Tinie Tempah.

MTV Staying Alive Foundation, der arbejder for at stoppe udbredelsen af HIV/AIDS blandt unge, er glade og meget stolte over at præsentere kampagnens nye stjerneambassadør: det anmelderroste britiske talent Laura Mvula.

Som ambassadør vil Laura repræsentere MTV Staying Alive i kampen for at udbrede kendskabet til HIV/AIDS og indsamle midler, der kan hjælpe unge rungt omkring i verden. Hendes støtte til kampagnen kommer på et vigtigt tidspunkt i kampen mod HIV/AIDS, hvor næsten 37 millioner mennesker lever med HIV. hvoraf 50% ikke ved, de er HIV-positive.

“At blive ambassadør for MTV Staying Alive er en stor ære for mig. Det er så vigtigt, at vi arbejder hårdere end nogensinde for at udbrede bevidstheden om HIV blandt unge. Vi er nødt til at samarbejde for at sikre os, at vores fremtidige generationer er styrkede, særligt de unge, så de kan beskytte sig selv mod HIV.

At oplyse vores piger og kvinder er noget jeg har fokuseret meget på på det seneste, og det er noget, jeg har forsøgt at udtrykke i Phenomenal Woman. Først og fremmest skal piger og unge kvinder have adgang til information og vide, at de kan træffe deres egne valg, og en del af grunden til at jeg er involveret i MTV Staying Alive er at de får budskabet ud til et meget stort publikum. Piger er i urimelig høj grad ramt af HIV, hvor næsten 2/3 af alle nye smittede unge er piger, så jeg håber at jeg i min rolle som ambassadør kan være i stand til at støtte dem.’

Laura Mvula

Onsdag, 04. Maj 2016