Mød vores nye MTV Play-videobloggere

Få meget mere underholdning på mtvplay.tv.

Vi har så optur over endelig at kunne præsentere vores fantastiske nye videobloggere til MTV Play: blogger Sandra Willer, internetfænomen Benjamin Lasnier og model Sonja Davidsen!

>>> MTV Danmark lancerer ny streamingtjeneste

Her er alt hvad du skal vide om de tre nye profiler.

Sandra Willer

Jeg hedder Sandra Willer og skal begynde at videoblogge for MTV. Videobloggen er en personlige mode-, livsstils- og skønhedsblog, der kommer til at køre ugentligt på MTV Play. Den kommer i høj grad til at afspejle mit liv, i form af hvad der inspirerer mig og rør sig omkring mig. Der vil være alt fra rejseblogs til makeup-tutorials samt personlige videoer, der skal give jer et indblik i min dagligdag.

>>> Link til kanalen

Benjamin Lasnier

Med over en million følgere på Instagram er han uden tvivl Danmarks mest eftertragtede fyr på de sociale medier. Den nylige Nickelodeon Kids Choice Awards-vinder og upcoming sanger Benjamin Lasnier deler oplevelser fra sin hverdag på den helt nye MTV-videoblog. Se eksklusive klip om Benjamins fremtidsplaner, musik, drømme og meget mere…

>>> Link til kanalen

Sonja Davidsen

Mit navn er Sonja Davidsen, velkommen til min videoblog på MTV Play. Her vil jeg give jer muligheden for at følge med i mit liv og opdatere jer med en masse spændende videoer. Min videoblog kommer primært til handle om mit arbejde som model og mit nystiftede tøjmærke “OW Intimates.”

>>> Link til kanalen

De første afsnit er allerede ude – se hvad de nye videobloggere har gang i på MTV Play!

Fredag, 20. Maj 2016