MØ græd da hun hørte sin nye single med Justin Bieber og Major Lazer

Cold Water er ude på fredag.

På fredag udkommer den nye single fra Major Lazer, Justin Bieber og ! Cold Water er den første single fra Major Lazers nye album, og hvis vi ikke havde store forventninger i forvejen, så har vi det i hvert fald nu.

>>> MØ laver musik med Justin Bieber og Major Lazer

MØ har nemlig lige været på besøg i MTV-studiet i England, hvor hun afslørede, at den nye sang er så god, at hun begyndte at græde første gang, hun hørte den! Hun fortæller om samarbejdet:

“[Cold Water] var en smule anderledes – det er Ed Sheeran og Benny Blanco, som har skrevet den, og Justin Bieber, der synger den – og så var jeg med til at skrive de dele af sangen, som jeg synger.”

Singlen er ude om TRE dage (ikke at vi tæller), og MØ afslører:

“Den er virkelig god. Faktisk, første gang de sendte den til mig, begyndte jeg at græde lidt, fordi jeg synes den var så…den er så kraftfuld og stærk men på samme tid følsom. Du kan høre den gode sangskrivning, men på samme tid har den Major Lazers cool vibes. Må jeg godt sige alt det her?”

TOO LATE!

Men havde hun nogensinde set komme, at hun og Justin Bieber ville optræde på et nummer sammen?

“Jeg havde aldrig troet, jeg ville være med på en sang med Justin Bieber – det er ret crazy! Det er virkelig fedt. Jeg er ikke religiøs, men [kigger mod himlen] tak!”

Se hele interviewet her:Tirsdag, 19. Juli 2016