• Plain Jane - International #201

   Simone

   Supergenerte Simone kan ikke se en fyr i øjnene uden at rødme. Men så kommer den gode fe Louise Roe for at trylle nervernes væk, så hun kan fortælle Dominique, hvad hun virkelig føler for ham.

  • Plain Jane - International #202

   Kat

   Den selvudråbte nørd Kat beskriver sig selv som "sjov og mærkelig". Louise Roe viser hende, at hun kan være sofistikeret og giver hende selvtillid til at fortælle Stefan, at hun vil være mere end venner.

  • Plain Jane - International #203

   Nicole

   Nicole bor i behagelige jeans og sweatere, men vil gerne være mere tjekket. Louise Roe opfrisker hendes look og giver hende selvtillid til at fortælle veninden Alex, hvad hun føler for hende.

  • Plain Jane - International #204

   Ianthe

   Efter en bilulykke mistede Ianthe sin selvtillid og holdt op med at danse. Louise Roe hjælper hende med at finde rytmen igen og at få en date med Alex.

  • Plain Jane - International #205

   Danielle

   Danielle er en høj pige, der er bange for at skille sig ud fra mængden. Heldigvis er Louise Roe der for at hjælpe hende med at finde selvtilliden til at invitere Ben ud og gå i højhælede sko.

  • Plain Jane - International #206

   Ellen

   Baby Jane Ellen bor i sine jeans og gummisko for ikke at få opmærksomhed, men Louise Roe får hende til at stråle og fortælle Nathanial, hvad hun føler…

  • Plain Jane - International #207

   Natalie

   Natalie er en seriøs jurastuderende fra Vancouver, der klæder sig som en gammel kone, som lærer street dance og at køre Carver – en blanding mellem racerbil og motorcykel – og tager på date i Amsterdam med Jackson.

  • Plain Jane - International #208

   Sadie

   Generte og sporty Sadie fra Essex, England, er 17 år, går i high school og vil ikke blive voksen, deltager i en fotooptagelse og overvinder sin frygt for at springe i vandet fra højt oppe inden sin date i Sydspanien med sin nære ven Sean.

  • Plain Jane - International #209

   Isobel

   Isobel, en musikstuderende fra Nordengland uden selvtillid, synger live på scenen med et rockband, kører en rallybil og har en romantisk date i Istanbul med Peter, en nær ven fra college.

  • Plain Jane - International #210

   Laura

   Generte Laura er en servitrice fra Australien, som vil være designer, klatrer op på taget af O2-koncertsalen i London og råber sine ambitioner højt og bliver modereporter i en dag, før hun tager på date i New York med musikeren Sam.

  • Plain Jane - International #211

   Allannah

   Allannah er en surferinstruktør fra Cornwall i Vestengland, som vil af med sit kælenavn Allan og rygte som en af drengene. Hun får timer i kropssprog fra en burlesque danser og lærer at flyve et lille fly inden en date med Dan i Kroatien.

  • Plain Jane - International #212

   Ashley

   Ashley er en genert studerende fra USA, der gemmer sin krop i sportstøj, lærer at gå i høje hæle og paraglider for at få øget selvtillid inden daten i solrige Malta med Tom, en studerende der deler hus med hendes venner.