Ridiculousness

Rob Dyrdek er vært for et internetshow med videoklip, kendisgæster og medværterne Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #512

   112

   I et dugfrisk afsnit "Ridiculousness" serverer rapperen French Montana os en "Smæk&Cheese", undgår farlige "Gasangreb" og lærer hvad det vil sige at være bedste venner".

  • Ridiculousness #513

   113

   I dette dugfriske afsnit af "Ridiculousness" tager Rob, Chanel og Sterling på udflugt til en "Skadelejr", ser hvordan ting går "Fra slemt til værre" og beviser, at "Tidsrejser" eksisterer.

  • Ridiculousness #514

   114

   I dette dugfriske afsnit af Ridiculousness" lærer den olympiske guldmedaljevinder i snowboard, Sage Kotsenburg, hvad ved vil sige at være "Helt løjpeløs", fortæller om "Sochi-problemer" og har det sjovt med "Pladregas".

  • Ridiculousness #515

   115

   I en splinternyt afsnit af Ridiculousness lærer fotomodel Chanel Iman om farerne ved at være "For sexet til at gå", hvordan man undgår en "Blackout makeover" og at man kan blive vildt flov, når man pludselig bliver "Chanaken"

  • Ridiculousness #516

   116

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" fejrer Rob, Sterling og Chanel det 100. afsnit ved at blive "Poppede", de prøver at undgå at få "Tunge ben" og morer sig på god gammeldags "Redneckmaner".