Ridiculousness

Rob Dyrdek er vært for et internetshow med videoklip, kendisgæster og medværterne Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #711

   Chanel and Sterling XXIII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness skal Rob, Chanel og Sterling dukke sig for "Slag uden at kigge", trykke på "Sensi-knappen" og erfare dramaet i "Livets kredsløb".

  • Ridiculousness #712

   Paige

   I et splinternyt afsnit af "Ridiculousness" byder Rob WWE-divaen Paige velkommen og lærer hende, hvordan det er at være "Hård af naturen" , ser "Hverdagsdivaer" og lærer, at ingen fornærmelser virker bedre end en "Ordentlig kæft".

  • Ridiculousness #713

   Steelo Brim

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" er det tid til, at Sterling skal stråle, når Rob tester ham i "Steelotesten", giver nogle "Trilltips" og ser på nogle "Brim Jobs".

  • Ridiculousness #714

   Travi$ Scott

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" kommer Travi$ Scott for at vise Rob, Sterling og Chanel, hvordan det er at blive "Actionfiguret", kæmpe mod "Modgiftens bivirkninger" og fejre med nogle af "Mørkets mestre".

  • Ridiculousness #715

   Jordin Sparks

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" kommer "American Idol"-vinderen Jordin Sparks til Rob, Chanel og Sterling for at blive "Våd og bange", se boldgale hunde og lære, at det er svært at ånde "Uden luft".

  • Ridiculousness #716

   Chanel and Sterling XXIV

   I et helt nyt afsnit af "Ridiculousness" får Rob, Sterling og Chanel en smagsprøve på "Konkurrencesøvn", bliver forvirrede i "Dyrisk chok" og gå for hårdt til den i "Søndag skoddag".

  • Ridiculousness #717

   Diplo

   I dette nye afsnit af Ridiculousness hjælper Diplo, Grammy-vindende producer og DJ, Rob, Chanel og Sterling med at redde dagen i “Fredsmæglere” og slår sig løs i "Sygt uanstændig fest”.

  • Ridiculousness #718

   Ryan Villopoto

   I et splinternyt "Ridiculousness" skal motocrossmesteren Ryan Villopoto, Rob, Sterling og Chanel lære, når det er "Pensionstid" og starte "Arbejdsslag".

  • Ridiculousness #719

   Tyler Farr

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" lærer countrystjernen Tyler Farr Rob, Chanel og Sterling fordelen ved "Bondetampterapi", hvor man "Lider i fred" og hvad et "Udendørstissetøj" er.

  • Ridiculousness #720

   Chris Pontius

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" kommer Chris Pontius fra "Jackass" og "Wildboyz" for at hjælpe Rob, Chanel og Sterling med at tjekke lidt "Naturlig særhed" ud og danse med nogle "Party-fyre".