Ridiculousness

Rob Dyrdek er vært for et internetshow med videoklip, kendisgæster og medværterne Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #1001

   Ridiculousness

   I et specielt prisuddelende afsnit af Ridiculousness, giver Rob, Steelo og Chanel Ridicky-prisen til "Det største svin", "Frihedsfalken" og "Mesterslaget" til stjernerne i nogle af de bedste klip fra de sidste 10 sæsoner.

  • Ridiculousness #1002

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness kommer rapperen 21 Savage på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at komme i "Savage Mode" opdatere ordbogen med "Ordfødende" og bevise, at du aldrig ved med et tilfældigt objekt i "Det er et våben".

  • Ridiculousness #1003

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness er Rob, Chanel og Steelo vidner til "Bikrigen" diagnosticerer en lidelse kendt som "Baglæns salto-blokering" og undgår dæk på afveje i "En dækverden".

  • Ridiculousness #1004

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness kommer hiphop- og R&B-sangeren Ty Dolla $ign på besøg hos Rob, Steelo og Chanel for at tjekke nogle "Sideshows" ud, lave lidt "Halsforberedelser" og finde de hotteste "Potta-parties".

  • Ridiculousness #1005

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness, kommer hiphop-producer og hitmager DJ Mustard på besøg hos Rob, Steelo og Chanel og kommer "Sennep på alt", lider gennem en "Kold sommer" og fejrer alle "Hey-sigerne".

  • Ridiculousness #1006

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness, er Rob, Chanel og Steelo med til nogle "Fyrebegravelser", ser på de søde "Minisnabler" og lærer os en ny trend, der hedder "Fartbumping".

  • Ridiculousness #1007

   Ridiculousness

   I et splinternyt specialafsnit af Ridiculousness handler det om børnene! Rob, Steelo og Chanel fejrer den næste generation ved at drikke "Go go juice", bliver hvirvlet op af "Små tornadoer" og får et indblik i "Børneklubben".

  • Ridiculousness #1008

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Steelo og Chanel besøg af rapperen G-Eazy for at lære "Faren ved alenetid" får en smagsprøve på "Det næsten søde liv" og oplever hjertesorgen ved "En pludselig drejning".

  • Ridiculousness #1009

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness besøger Gaten Matarazzo fra Stranger Things Rob, Chanel og Steelo til et skrækindjagende særafsnit, hvor de er vidner til "Ren frygt", får en "Smag på graven" og prøver at undgå "Demogorgons".

  • Ridiculousness #1010

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness kommer Rob, Chanel og Steelo til bunds i sagen med falske nyheder "Video, ellers tror ingen dig", beskriver glæden ved en "Gruppegasme" og ser, hvad der sker, når man får for meget melatonin og bliver "Melatonisk".

  • Ridiculousness #1013

   Mark Cuban

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness kommer Mark Cuban på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at diskutere investeringer i "Mark Tank", prøver at løse den "Cubanske toiletkrise" og udforske "Farefulde dunk".

  • Ridiculousness #1015

   Christina Milian

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer den Grammy-nominerede sanger, sangskriver og skuespiller Christina Milian på besøg hos Rob, Sterling og Chanel og forbløffes af "Overmennesker", giver restauranter "Dårlige anmeldelser" og terroriseres af "Fjerprydede hajer".