Ridiculousness

Rob Dyrdek er vært for et internetshow med videoklip, kendisgæster og medværterne Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #1001

   Ridiculousness

   I et specielt prisuddelende afsnit af Ridiculousness, giver Rob, Steelo og Chanel Ridicky-prisen til "Det største svin", "Frihedsfalken" og "Mesterslaget" til stjernerne i nogle af de bedste klip fra de sidste 10 sæsoner.

  • Ridiculousness #1002

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness kommer rapperen 21 Savage på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at komme i "Savage Mode" opdatere ordbogen med "Ordfødende" og bevise, at du aldrig ved med et tilfældigt objekt i "Det er et våben".

  • Ridiculousness #1003

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness er Rob, Chanel og Steelo vidner til "Bikrigen" diagnosticerer en lidelse kendt som "Baglæns salto-blokering" og undgår dæk på afveje i "En dækverden".

  • Ridiculousness #1004

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness kommer hiphop- og R&B-sangeren Ty Dolla $ign på besøg hos Rob, Steelo og Chanel for at tjekke nogle "Sideshows" ud, lave lidt "Halsforberedelser" og finde de hotteste "Potta-parties".

  • Ridiculousness #1005

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness, kommer hiphop-producer og hitmager DJ Mustard på besøg hos Rob, Steelo og Chanel og kommer "Sennep på alt", lider gennem en "Kold sommer" og fejrer alle "Hey-sigerne".

  • Ridiculousness #1006

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness, er Rob, Chanel og Steelo med til nogle "Fyrebegravelser", ser på de søde "Minisnabler" og lærer os en ny trend, der hedder "Fartbumping".

  • Ridiculousness #1007

   Ridiculousness

   I et splinternyt specialafsnit af Ridiculousness handler det om børnene! Rob, Steelo og Chanel fejrer den næste generation ved at drikke "Go go juice", bliver hvirvlet op af "Små tornadoer" og får et indblik i "Børneklubben".