Ridiculousness

Rob Dyrdek er vært for et internetshow med videoklip, kendisgæster og medværterne Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #601

   Ne-Yo

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" undgår Grammyvinderen, sangeren og sangskriveren Ne-Yo nogle "Snigmordere", får noget "Sexy Love" og tjekker nyskabende artister i "Musikkens fremtid".

  • Ridiculousness #602

   Jagger Eaton

   I et splinernyt afsnit af Ridiculousness viser Rob skateboard-vidunderet Jagger Eaton nogle “Megastyrter”, opdager nogle “Magnetfødder”, og alle lærer at bygge “Budgetskateparker”.

  • Ridiculousness #603

   Chanel and Sterling XVI

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness", lærer Rob, Sterling og Chanel hvordan man kan blive beskyttet af "Englebobler", ser et internationalt "Dyreoprør" og hylder nogle "Gaver fra himlen".

  • Ridiculousness #604

   Lyndie Greenwood

   Lyndie Greenwood, den slemme fra "Sleepy Hollow", holder Rob, Sterling og Chanel med selskab, når de ser på "Hverdagsdæmoner", griner af sjove hockey-"Puk i låget" og lærer, hvordan man bliver en "Lidt for meget amerikansk amerikaner".

  • Ridiculousness #605

   Tanner Foust

   I detta nye afsnit af "Ridiculousness" viser stuntføreren, "Top Gear"-værten og X-Games-mesteren Tanner Foust farerne ved at "Sigte ekstra højt", testkører "Køretøjer på næste niveau" og lærer Rob hvordan man bliver "Snurrefuld".

  • Ridiculousness #606

   YG

   Rapperen YG kigger forbi for at tjekke en ny mening med hans hit "My Hitta", afslører den sande mening bag at "Rulle den fede" og viser, hvorfor alt bliver bedre, hvis man bare "Tillsætter lidt sennep".

  • Ridiculousness #607

   Chanel and Sterling XVII

   I et nyt afsnit af "Ridiculousness" får Rob, Sterling og Chanel oplevet "Tilfældigt frækt", ser, hvem der har "Øl-bælte" og lærer, hvad "Menneskelige smuttere" vil sige.

  • Ridiculousness #608

   Future

   I et nyt afsnit af "Ridiculousness" fortæller rapperen Future om "Livet i kælderen" og farerne ved at "Køre for hårdt", mens Rob fortæller rumentusiasterne om "Baghaverumprogrammet".