Ridiculousness

Rob Dyrdek er vært for et internetshow med videoklip, kendisgæster og medværterne Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #1120

   Chloe Kim

   OL-guldmedaljevinder Chloe Kim besøger Rob, Chanel og Steelo, der ser nogle dyr blive forbavsede i "Kæledyrchok", forældre, der tror på "Hård kærlighed" og nogle spirende atleter, som "Vil ikke vente på vinter".

  • Ridiculousness #1121

   Jasmine Tookes

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer supermodellen Jasmine Tookes på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at gribe nogle "Faldne engle", træne med nogle "Instadefinerede" og få nye tøjidéer i "High fashion".

  • Ridiculousness #1122

   Brendan Schaub

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af MMA-fighteren Brendan Schaub for at rense hovederne med en "Hjernerens", heppe på fans i "Kampnatikere" og prøve at finde "Gult guld".

  • Ridiculousness #1123

   Chanel and Sterling LXIII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness tjekker Rob, Chanel og Steelo nogle "Legepladsplayers", dyrker nogle seje "skidtskæg" og stiller det ultimative spørgsmål: "Er den i?"

  • Ridiculousness #1124

   Chanel and Sterling LXIV

   I et nyt afsnit af Ridiculousness udgår Rob, Chanel og Steelo manden med leen i "Dødssikret", bliver angrebet af træer i "Grønne kugler" og bliver helt fortabt i en "Numsetrance".

  • Ridiculousness #1125

   Chanel and Sterling LXV

   I et nyt afsnit af Ridiculousness opdager Rob, Chanel og Steelo, at "Det er svært for en Josh", afslører hvad man må gøre for at blive "Superfyret" og ser, hvordan en hund bliver en K-8.

  • Ridiculousness #1126

   Chris "Drama" Pfaff I

   I et nyt Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af Chris "Drama" Pfaff for at se på den lyse side i "Få det bedste ud af det", bliver forblændede i "Numsemagi" og tjekker nogle usædvanlige ønsker i "Dø lykkelig".

  • Ridiculousness #1127

   Michael Carbonaro

   Michael Carbonaro besøger Rob, Chanel og Steelo, der ser gamle lede mænd i "Gnavpotter", finder ud af, hvad hunde mener om tryllekunster i "Gamle hunde, nye trick" og ser, hvorfor det ikke fungerer at kombinere biler og parkour i "Bilkour".

  • Ridiculousness #1128

   Chris "Drama" Pfaff II

   I dette nye afsnit af Ridiculousness kommer Chris "Drama" Pfaff på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at tage på bibleoteket i "På lånt tid", ser "Inlines for altid" og hjælper folk med deres "Spilrabies".

  • Ridiculousness #1129

   Brendan Schaub II

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af podcaster og komiker Brendan Schaub, da de møder nogle "Høflige fulderikker", tager en tur til "Vaskebyen" og hører nogle "Fyrebekendelser".

  • Ridiculousness #1130

   Chanel and Sterling LXVI

   I et nyt afsnit af Ridiculousness, støtter Rob, Chanel og Steelo "Dyremodstand", bedømmer et "Lattergas-talentshow" og viser deres store actionfilm "De Undværlige".

  • Ridiculousness #1131

   Chanel and Sterling LXVII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer komiker Gary Owen på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at prøve "Sækupunkture", se par blive fortabt i en "Kærlighedsboble" og ser, når rødhårede når kogepunktet i "Rødtoppe ser rødt".

  • Ridiculousness #1132

   Michael Rapaport

   Den enestående Michael Rapaport besøger Rob, Chanel og Steelo for at tale om "Forstyrrende opførsel", at støtte hold, der kan gøre folk til "Knækkede fans" og syn, hvor man siger "Kun i New York".