Ridiculousness

Rob Dyrdek er vært for et internetshow med videoklip, kendisgæster og medværterne Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #701

   50 Cent

   I dette splinternye afsnit af "Ridiculousness" kommer 50 Cent til Rob, Steelo og Chanel for at diskutere skidedårlige fødselsdage, folk som er "Bygget som 50" og dem der - ligesom 50 - altid er "I rampelyset.

  • Ridiculousness #702

   Action Bronson

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" kommer rapperen Action Bronson på besøg hos Rob, Sterling og Chanel for at vise sine brydergreb i "Bronsonmani" og ser nogle "Hvide der danser".

  • Ridiculousness #703

   Mac Miller II

   I dette splinternye afsnit af "Ridiculousness" kommer rapparen Mac Miller og holder Rob, Sterling og Chanel med selskab for at se "Tørbollet", opleve "Feriesmerter" og diskutere, hvordan man bedst beskytter numsen i "Beskyt hullet".

  • Ridiculousness #704

   Chanel and Sterling XXI

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" tager Rob, Sterling og Chanel en veltrængt "Karatepause", prøver at finde ud af, hvad der er galt med "Defekte dyr" og leger "Knold eller røv".

  • Ridiculousness #705

   Andy Bell

   I et splinternyt afsnit af "Ridiculousness" kommer stuntman Andy Bell fra "Nitro Circus" på besøg hos Rob, Sterling og Chanel for at se "Nitrostatister" og lære lidt om "Gadedans".

  • Ridiculousness #706

   Machine Gun Kelly

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" kommer skuespilleren og rapperen Machine Gun Kelly og hjælper Rob med at hylde "Vilde fyre", holde sig væk fra "Sjovpolitiet" og viser, at man skal være bange for "Himmelkister".

  • Ridiculousness #707

   Dude Perfect

   I dette nye afsnit af Ridiculousness" kommer trickskud-superstjernerne Dude Perfect og besøger Rob, Sterling og Chanel, og de morer sig med lidt "Dude-fejren", ser smerten i "Dum-perfekt" og lærer farerne ved "Dårlige Garrett".

  • Ridiculousness #708

   Charlotte Mckinney

   I aftenens "Ridiculousness" kommer modellen og skuespilleren Charlotte McKinney og holder Rob, Sterling og Chanel med selskab, når de fortæller "Beskidte hemmeligheder", smager på lidt "Naturligt kød" og kniber sammen for "Prik min numse".

  • Ridiculousness #709

   Chanel and Sterling XXII

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" overraskes Rob, Chanel og Sterling af "Wokieer", står øje mod øje med "Mordermaskiner" og ser ødelæggelserne nogle "Tidsinstillede mødre" efterlader.

  • Ridiculousness #711

   Chanel and Sterling XXIII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness skal Rob, Chanel og Sterling dukke sig for "Slag uden at kigge", trykke på "Sensi-knappen" og erfare dramaet i "Livets kredsløb".

  • Ridiculousness #712

   Paige

   I et splinternyt afsnit af "Ridiculousness" byder Rob WWE-divaen Paige velkommen og lærer hende, hvordan det er at være "Hård af naturen" , ser "Hverdagsdivaer" og lærer, at ingen fornærmelser virker bedre end en "Ordentlig kæft".

  • Ridiculousness #713

   Steelo Brim

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" er det tid til, at Sterling skal stråle, når Rob tester ham i "Steelotesten", giver nogle "Trilltips" og ser på nogle "Brim Jobs".