Ridiculousness #1119

I et nyt afsnit af Ridiculousness advarer Rob Chanel og Sterling om at holde sig fra "Skrækflyvninger", de fejrer nogle "Mægtige mormødre" og prøver ikke at bunde nogle "Stinkdrinks".
  • Ridiculousness #1115

   Chanel and Sterling LX

   I et nyt afsnit af Ridiculousness tager Rob, Chanel og Steelo på safari med "Naturlige amatører", sætter spørgsmålstegn ved deres egen virkelighed i "En fejl i simuleringen" og oplever lidt "Billig videnskab".

  • Ridiculousness #1116

   Chanel and Sterling LXI

   I et nyt afsnit af Ridiculousness bliver Rob, Chanel og Steelo sure på "Nybegyndere" og gemmer sig med nogle "Elendige kamæleoner" og træder ind i den skrækindjagende verden i "Det mørke net".

  • Ridiculousness #1117

   Adam Rippon

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo hjælp af OL-skøjteløberen Adam Rippon til at swipe til højre på datingappen "Whiskr", slipper alt ud i et "Sjæleskrig" og holder vejene rene med "Ansigtskoste".

  • Ridiculousness #1118

   Lewis Howes

   I et nyt afsnit af Ridiculousness besøger motivationsguruen Lewis Howes Rob, Chanel og Steelo for at tale om "Skørhedsskolen", motivatorer, som faktisk er "Halvtosser" og frygten, der er kendt som "SLANGEFOBI".

  • Ridiculousness #1119

   Chanel and Sterling LXII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness advarer Rob Chanel og Sterling om at holde sig fra "Skrækflyvninger", de fejrer nogle "Mægtige mormødre" og prøver ikke at bunde nogle "Stinkdrinks".

  • Ridiculousness #1120

   Chloe Kim

   OL-guldmedaljevinder Chloe Kim besøger Rob, Chanel og Steelo, der ser nogle dyr blive forbavsede i "Kæledyrchok", forældre, der tror på "Hård kærlighed" og nogle spirende atleter, som "Vil ikke vente på vinter".

  • Ridiculousness #1121

   Jasmine Tookes

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer supermodellen Jasmine Tookes på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at gribe nogle "Faldne engle", træne med nogle "Instadefinerede" og få nye tøjidéer i "High fashion".

  • Ridiculousness #1122

   Brendan Schaub

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af MMA-fighteren Brendan Schaub for at rense hovederne med en "Hjernerens", heppe på fans i "Kampnatikere" og prøve at finde "Gult guld".

  • Ridiculousness #1123

   Chanel and Sterling LXIII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness tjekker Rob, Chanel og Steelo nogle "Legepladsplayers", dyrker nogle seje "skidtskæg" og stiller det ultimative spørgsmål: "Er den i?"

  • Ridiculousness #1124

   Chanel and Sterling LXIV

   I et nyt afsnit af Ridiculousness udgår Rob, Chanel og Steelo manden med leen i "Dødssikret", bliver angrebet af træer i "Grønne kugler" og bliver helt fortabt i en "Numsetrance".

  • Ridiculousness #1125

   Chanel and Sterling LXV

   I et nyt afsnit af Ridiculousness opdager Rob, Chanel og Steelo, at "Det er svært for en Josh", afslører hvad man må gøre for at blive "Superfyret" og ser, hvordan en hund bliver en K-8.

  • Ridiculousness #1126

   Chris "Drama" Pfaff I

   I et nyt Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af Chris "Drama" Pfaff for at se på den lyse side i "Få det bedste ud af det", bliver forblændede i "Numsemagi" og tjekker nogle usædvanlige ønsker i "Dø lykkelig".

  • Ridiculousness #1127

   Michael Carbonaro

   Michael Carbonaro besøger Rob, Chanel og Steelo, der ser gamle lede mænd i "Gnavpotter", finder ud af, hvad hunde mener om tryllekunster i "Gamle hunde, nye trick" og ser, hvorfor det ikke fungerer at kombinere biler og parkour i "Bilkour".

  • Ridiculousness #1128

   Chris "Drama" Pfaff II

   I dette nye afsnit af Ridiculousness kommer Chris "Drama" Pfaff på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at tage på bibleoteket i "På lånt tid", ser "Inlines for altid" og hjælper folk med deres "Spilrabies".