Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #1701

   Geordie Shore

   Vores favorit-festaber er tilbage med en ny serie. Alt bliver vendt på hovedet, da chefen Anna sender dem til Australien med Tash on Tours. Geordie Shore, som vi kender og elsker, men denne gang i Australien!

  • Geordie Shore #1702

   Geordie Shore

   Familien tager til stranden efterfulgt af en rigtig Geordie-aften i byen, der ender med en madkamp. Sofie er single og prøver at score, mens turtelduerne Sam & Chloe hepper på Abbie og nye Grant. Men Abbie skal lige overtales.

  • Geordie Shore #1703

   Geordie Shore

   Geordierne laver ravage i Australien. Sam og Chloes forhold bliver gransket af Nathan, og det skaber splid i huset. Vil det hjælpe Nathan og Chloes venskab og give Sam en chance for at lære de andre at kende?

  • Geordie Shore #1704

   Geordie Shore

   Halvdelen af slænget tager til Byron Bay og lader Chloe og Nathan blive hjemme. Sophie er på jagt efter kærlighed, og Abbie og Grant kommer tættere på hinanden, men vil Sam og Chloes kærlighed overleve?

  • Geordie Shore #1705

   Geordie Shore

   Det er svært for nogen at slutte fred, og de pakker kufferten. Chloe laver et show, som Sam aldrig vil glemme. Grant hygger sig på pigernes soveværelse, og Sophies jagt på en dreng bringer hende tættere på hjemmet.