Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #401

   Season 4 Episode 1

   Efter en sjov sommer i Cancun er Geordie Shore-slænget på hjemmebane med et knald. To nye pladser betyder frisk kød. Holly jagter James, Ricci og Vicky prøver og Charlotte har en nyhed.

  • Geordie Shore #402

   Season 4 Episode 2

   Der går vildt for dig, da Geordie Shore-slænget holder forlovelsesfest for Ricci & Vicki. Der er sprut og scoringer, når de fester, som kun de kan og det bliver mindeværdigt af alle de forkerte grunde.

  • Geordie Shore #403

   Season 4 Episode 3

   Ricci & Sophie er blevet bedt om at forlade huset og resten af slænget beslutter at tage en tur til Liverpool, men da James røber en hemmelighed og Charlotte klatrer ned i Garys seng går det skævt.

  • Geordie Shore #404

   Season 4 Episode 4

   Geordie Shore-huset er langt fra lykkeligt, da Vicky & Sophie stadig ikke taler sammen og resten af slænget er fanget i midten og Charlotte fortæller sin fyr om sine sene sengebesøg hos Gary.

  • Geordie Shore #405

   Season 4 Episode 5

   Freden er blevet genindført i Geordie Shore-huset, nu hvor Vicky og Sophie er gode venner igen, men intet varer evigt og da Ricci ser rødt til en familieaften er der fiasko og ikke kærlighed i luften.

  • Geordie Shore #406

   Season 4 Episode 6

   James har fødselsdag og slænget planlægger en overraskelsestur til Dublin for at fejre det med en ekstra speciel hemmelig gæst, men hjemme igen daler humøret, da Ricci har en skrækkelig nyhed.

  • Geordie Shore #407

   Season 4 Episode 7

   Ricci er ude af Geordie Shore-huset, og resten af slænget er fast besluttede på at gøre Vicky i godt humør, så drengene arrangerer en campingtur og håner pigerne, men smilet stivner hurtigt.

  • Geordie Shore #408

   Season 4 Episode 8

   Det er ved at være slut i Geordie Shore-huset og nogle er mere ivrige efter at rejse end andre, men før de pakker er der tid til at feste på Geordie-maner og kærlige følelser flyder igen.