Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #601

   Season 6 Episode 1

   De er tilbage og denne gang tager geordierne ”down under” og dybt ind i bushen! Sydney er over 16 000 km fra Newcastle, men intet vil stoppe scoringerne og drukturene og alt ind imellem.

  • Geordie Shore #602

   Season 6 Episode 2

   Gruppen er I højt humør, da et overraskende besøg fra Jay betyder nogle dage med non-stop fester. Charlotte bakser stadig med sine følelser for Gaz, Vicky begynder at date, mens James’ strid med Holly fortsætter.

  • Geordie Shore #603

   Season 6 Episode 3

   James og Gaz kommer op at skændes over scoringer og alle deltager i et eksplosivt skænderi, som ender med, at Gaz må forlade huset. Men er bortvisning en dårlig ting?

  • Geordie Shore #604

   Season 6 Episode 4

   Den flotteste fyr i Australien gør pigerne helt kulrede, og Scotty og Gaz puster sig op, når det går hårdt for sig på natklubben. Husødelæggelser får Gary sendt ud i bushen og Charlotte får en åbenbaring.

  • Geordie Shore #605

   Season 6 Episode 5

   Gruppen får en lektion i vredeshåndtering og Charlotte lukker alle de negative følelser ud, som hun har for Gaz. Sophie og Joel bliver stangstive på en bytur og gør resten af gruppen forlegne.

  • Geordie Shore #606

   Season 6 Episode 6

   Charlotte vender tilbage fra bushen som en ny kvinde, bofællerne giver Scotty et sæt regler og forbyder ham at drikke i håbet om, at han holder op med at smadre huset. Men kan han klare det med den kommende husfest og hans egen fødselsdag?

  • Geordie Shore #607

   Season 6 Episode 7

   James og Gary ryger i totterne på hinanden og sender chokbølger gennem huset, og Charlottes hjerte åbner sig for Gary, når hun tilbyder ham sin støtte. Og en hemmeligt singletur til Whitsundays ender katastrofalt.

  • Geordie Shore #608

   Season 6 Episode 8

   Opholdet i Sydney er snart slut og singlerne vil have en vild aften på Whitsundays, mens parrene i huset er mistænksomme. Vicky og Fit Dan har en uendelig lang date og Scotty prøver at finde noget selskab.