Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #701

   701

   Geordie-slænget er tilbage i Newcastle, hvor de hører hjemme, og ser frem til en sommer med fester, scoringer, opkast og vilde drukture. Men lige når de har fundet sig til rette i huset igen, kommer chokket: Den nye pige Marnie ankommer.

  • Geordie Shore #702

   702

   Geordie-slænget er tilbage, og der festes, scores og drikkes i Newcastle, men det gik i knas, efter den nye pige Marnie kom i huset og der opstod problemer. Hun blæser på, hvad folk synes, og kan ikke holde fingrene fra Scott.

  • Geordie Shore #703

   703

   Hollys fylder 21 og Geordie-slænget fejrer dagen, som kun de kan - med fest i huset, druk, sex og ballade. Men en lille tragedie indtræffer også, som fører til en uventet begravelse på stranden.

  • Geordie Shore #704

   704

   Husets mure i Geordie Shore ryster, da Charlotte og Holly ender i et kæmpestort skænderi med den nye pige Marnie på en natklub, og det går helt skævt.

  • Geordie Shore #705

   705

   Det ulmer i luften, når Marnie kommer tilbage til huset efter skænderiet på natklubben med Holly og Charlotte. Pigerne kan ikke tåle, at Marnie kommer tilbage, og fyrene går i chok, når en ondskabsfuld kamp bryder ud igen.

  • Geordie Shore #706

   706

   Den vilde sommer når et klimaks, når Geordie-slænget fortsat drikker sig stive og scorer. Et sidste dramatisk udbrud efterlater huset i choktilstand. Gary og Holly er sure på Charlottes kæreste over, hvordan han behandler hende.