Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #801

   801

   Geordie-slænget er tilbage i byen til mere fest, flirt og druk. Alle glæder sig til at møde den nye fyr Aaron, og Marnie lover at holde sig væk fra alle fyre...men går i seng med Gaz den første aften.

  • Geordie Shore #802

   802

   Gary bliver jaloux da Marnie flirter med den nye fyr Aaron. Alle bliver sure, da Vicky kommer tilbage til huset, og den første "Tash-On"-tur er en realitet da slænget tanker op med tequila på single-aftenen.

  • Geordie Shore #803

   803

   Charlotte er tilbage! Og hun kunne ikke komme på et værre tidspunkt, hun havner midt i en dobbeldate og indser, at Gary har noget kørende med Marnie. Den nye fyr Aaron vinder en date med Holly, men afslører at han digger Vicky.

  • Geordie Shore #804

   804

   Med Charlotte i huset igen, tænker alle på om Gary og Marnie vil gå i seng sammen igen. Slænget tager på "Tash-On"-udflugt til Manchester for at vise Geordie-taktikken frem til single-aftenerne: Bunde og bolle.

  • Geordie Shore #805

   805

   Det spidser til, da Aaron overhører Vicky og pigerne sladre om ham den samme aften som han har en tredje date med Vicky. Og mens fyrene arbejder får pigerne en kæmpeoverraskelse - en ny fyr, Kyle, der er familiens nye medlem.

  • Geordie Shore #806

   806

   Den nye fyr, Kyle, finder sig til rette i huset, efter han tilbringer natten med Holly, og geordierne tager Tash on Tours internationalt, da de flyver til Reykjavik i Island for at feste seriøst.

  • Geordie Shore #807

   807

   Efter at have tjekker de lokale fyre, piger og gejsere ud i Island, tager geordierne hjem igen, hvor det går helt galt, da Aaron og Scott opdager sandheden om Gary og Marnie og Garys tvivlsomme mandekodeks.

  • Geordie Shore #808

   808

   Finder Aaron og Marnie endelig sammen? Bliver Scott og Gary venner efter at Gary har brudt sit egen fyrekodeks? Vil Charlotte og Holly arrangere det første "Geordie Shore"-bryllup? Sæsonafslutning.