Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #901

   Season 9 Episode 1

   "Buzzin!" Vores yndlingsfestaber er tilbage og alle får et chok, da Vicky bliver deres chef. Holly vil ikke virke billig, så hun vil ikke gå i seng med Kyle, og Marnie dropper Aaron, da hun opdager, at han har løjet for hende.

  • Geordie Shore #902

   Season 9 Episode 2

   Holly holder fest, men fyrene skændes, da Marnie prøver at gøre Aaron jaloux ved at kysse Kyle. Chefen Vicky arrangerer en singleaften for homoer, og Charlotte afslører, at det ikke går godt med kæresten.

  • Geordie Shore #903

   Season 9 Episode 3

   Ooh la la! Slænget tager til Paris for et job med Tash-On Tours, men kan Aaron tilgive Kyle for at kysse Marnie? Vicky bliver uprofessionelt stangstiv på jobbet, og når de kommer hjem, tager Charlotte væk for at tale med sin kæreste.

  • Geordie Shore #904

   Season 9 Episode 4

   Charlotte og Gary kommer tæt på hinanden, efter hun kommer tilbage fra et opgør med kæresten. Vicky prøver at overbevise Marnie om at tage jobbet seriøst og kløerne kommer frem i et kæmpestort skænderi.

  • Geordie Shore #905

   Season 9 Episode 5

   En aften i Sunderland ender katastrofalt, fordi Aaron synes, at Marnie og Scott er lidt for søde ved hinanden, og fyrene kommer op at skændes. Men imens bliver Charlotte og Garys forhold kun stærkere.

  • Geordie Shore #906

   Season 9 Episode 6

   Geordierne tager af sted med Tash-On Tours - til square dance for unge bønder i Gloucestershire. Psyko-Charlotte dukker op igen, når Charlotte ser Gaz tale med en anden pige, men Kyle og Holly står hinanden nærmere end nogensinde.

  • Geordie Shore #907

   Season 9 Episode 7

   Gary får tatoveret Charlottes initialer bag øret, men hun får flip og siger noget, hun fortryder. Imens bliver det dramatisk mellem Aaron og Marnie, Holly mister tilliden til Kyle, og Gary og Scott kommer næsten op at slås.

  • Geordie Shore #908

   Season 9 Episode 8

   Det er jul i Geordie Shore-huset! Men der er tårer iblandt julepynten, da Vicky vender tilbage med uventet nyt. Kyle håber på en særlig julegave fra Holly, og Gaz og Char forsøger at løse deres problemer. Finaleafsnittet.