Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #1001

   Season 10 Episode 1

   Gang i den! Vores yndlingsfestaber er tilbage! Da Charlotte opdager en pagt mellem Gary og Aaron, lægger hun en plan - men ender hun med æg i fjæset? Imens tvivler James på sin fremtid i huset.

  • Geordie Shore #1002

   Season 10 Episode 2

   Alt forandrer sig i huset, når James kommer med en chokerende meddelelse, og to nye bofæller kommer ind ad døren. De nyes første aften i byen bliver ødelagt af et kæmpestort skænderi mellem Charlotte, Marnie og Holly.

  • Geordie Shore #1003

   Season 10 Episode 3

   Det er de nyes første morgen i huset, men hvordan skal familien dog samles, når Holly, Kyle og Charlotte er væk? Holly åbner sit hjerte for Kyle, men føler han det samme? En overraskende afsløring fra Gary knuser Charlottes hjerte.

  • Geordie Shore #1004

   Season 10 Episode 4

   Det er dagen, Charlotte har frygtet... Gary introducerer sin nye kæreste til familien... men vil Psycho Charlotte dukke op? Imens bliver Marnie og Aaron mere fristede af hinandens flirten.

  • Geordie Shore #1005

   Season 10 Episode 5

   Da Anna fortæller geordierne, at hun har et job til dem i et andet land, bliver de vildt glade! Indtil de kommer til en campingplads i Wales. Marnie røber noget for Aaron, som fører til, at de ender i seng sammen.

  • Geordie Shore #1006

   Season 10 Episode 6

   Hamburg skal opleve Tash-On Tour, men er de forberedt på, at Marnie springer på Aaron? Holly er paranoid hvad angår ikke-forholdet til Kyle og Chloe og Nathan kommer, til alles forundring, hinanden nærmere.

  • Geordie Shore #1007

   Season 10 Episode 7

   Den nye Chloe møder "psykopat-Charlotte", når en aften går skævt, og Hollys ankomst får en bitter eftersmag, når hun hører den rigtige grund til, hvorfor Kyle ikke vil være sammen med hende. Er det slut nu?

  • Geordie Shore #1008

   Season 10 Episode 8

   Scotty T kommer tilbage og tager springet, når han inviterer alle med på et vovet eventyr. Det er anspændt i huset, mens Holly venter på Kyles beslutning. Har hendes fortid ødelagt deres chancer for en fremtid, eller vil han binde sig?