Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #1101

   1101

   Geordierne er tilbage og Anna sender dem væk til kebabbens hjemland...Grækenland. Det bliver en katastrofe, når Scott og Chloe kommer tæt på hinanden, mens Gaz og Charlotte havner i en pinlig situation.

  • Geordie Shore #1102

   1102

   Geordisarna får et chok, da Anna sender dem til det nye hus på Kreta. Chloe vil vide, hvor hun har Scott, mens Charlotte og Marnie må komme med en del forklaringer efter den første nat i Malia.

  • Geordie Shore #1103

   1103

   Malia. Gaz' scorekonkurrence skaber splid mellem Aaron og Scott. Charlotte fortæller Holly sandheden om Kyle, noget som kan ødelægge deres venskab. Til togafesten kommer Chloe og Scott tættere på hinanden.

  • Geordie Shore #1104

   1104

   Slænget tager tilbage til Zante. Chloe skaber kaos til bådfesten, mens Kyle tager en stor beslutning omkring Holly. Da Marnie ser Kyle på diskoteket, koger det over for hende og det hele går op i en spids.

  • Geordie Shore #1105

   1105

   Zante. Gaz giver nydroppede Holly en opstrammer og presser hende, til hun bryder sammen. Kyle nyder sin første mandeaften, til pigerne uventet dukker op. Pigerne tager hævn, Charlotte stikker af og efterlader pigerne og fyrene som uvenner.

  • Geordie Shore #1106

   1106

   Situationen er anspændt, da geordierne sætter sejl mod Ios, fordi Kyle og Hollys skænderier fortsat splitter fyrene og pigerne. Scott gør Chloe vred, Holly konfronterer Kyle, mens Charlotte gør en ekstra indsats for at finde en kebab.

  • Geordie Shore #1107

   1107

   Ios. Chloes forsøg på at få Scotts opmærksomhed går helt galt. En tur til stranden afslører en god overraskelse til Nathan. Holly og Kyles situation går op i en spids og får alvorlige konsekvenser for de to.

  • Geordie Shore #1108

   1108

   Mykonos. Efter hans dramatiske exit vænner slænget sig til livet efter Kyle. Chloes plan om at gøre Scott jaloux giver bagslag, og Charlotte giver Holly lidt benhård kærlighed, som ikke glider ned så let.

  • Geordie Shore #1109

   1109

   Zante. Chloe og Holly smutter, før Chloe konfronterer Scott og siger, hvad hun egentlig føler. Imens får Marnie et uventet opkald, og Nathan har en stor nyhed til familien.

  • Geordie Shore #1110

   1110

   Geordie-slængets store græske eventyr ender dramatisk. Efter Chloe slap K-bomben, vil Scott tale med hende. Der er en overraskende ankomst og Marnie har en stor nyhed.