Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #1201

   1201

   Geordieslænget er tilbage og skaber ravage! Chloe prøver at være en "sej bitch", så hun kan score Scott. Holly bærer på en stor hemmelighed, kan hun fortælle den til nogen? En ny pige gør fyrene helt vilde og Chloe stresset.

  • Geordie Shore #1202

   1202

   Charlotte kommer med en stor nyhed til Gaz. Kan Holly afsløre sin hemmelighed nu? Aarons og Scotts dates med den nye pige Chantelle ender dårligt.

  • Geordie Shore #1203

   1203

   Charlotte pudser dillerdetektiverne på Gaz, og Scott forbløffer alle, da han vil være kæreste med den nye pige Chantelle. Holly kommer op at skændes med Charlotte, da hun ser hende kysse med Chloe.

  • Geordie Shore #1204

   1204

   Da Holly er væk tager Chloe og Charlotte deres venskab til det næste niveau. Chantelles plan for at teste Scott slår helt fejl, og Chloe er hurtig til at udnytte det. Charlotte prøver at løse tingene med Holly.

  • Geordie Shore #1205

   1205

   Chefen Anna giver geordierne en tur til Hull. Gaz og Charlotte tilbringer natten sammen, og Chloe fortæller endelig Chantelle sandheden om, hvad hun gav Scott. Og så kommer der endnu en overraskelse, når Marnie vender tilbage.

  • Geordie Shore #1206

   1206

   Festaften! En ny fyr ankommer og Chloe glæder sig. Charlotte scorer en fyr lige foran Gaz. Marnie bliver rasende, da en af Aarons veninder dukker op. Den nye fyr fyrer op under skænderiet mellem Scott og Chantelle.

  • Geordie Shore #1207

   1207

   Næstsidste afsnit. Marnie er sammen med den nye fyr, Marti, for at give Aaron en lærestreg. Charlotte støtter Chloe, da pigerne kommer op at skændes. Gary og Charlotte ender i seng sammen og ryster hele Geordie-huset.

  • Geordie Shore #1208

   1208

   Det er sidste afsnit og Geordie-slænget skuffer ikke. Gary kommer tilbage og slipper en bombe. Den nye fyr, Marty, kan ikke få den op at stå med Chloe. Scott og Chantelle bliver "venner". Holly må tage et valg og afslutningen er et chok.