Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #1401

   1401

   Oi Oi! Geordiene er tilbage! Chefen Anna chokerer slænget ved at sende nogle nye deltagere ind. Fyrene bliver glade, modsat Sophie og Chloe, og det går helt skævt den første aften i byen.

  • Geordie Shore #1402

   1402

   Annas plan for at finde de bedste nye deltagere fortsætter. Aaron og Marty vil lære Sarah og Abbie bedre at kende. Efter skænderiet med Zahida får Chloe store nyheder, og familien bliver chokeret, da to nye deltagere kommer.

  • Geordie Shore #1403

   1403

   Nathan vil teste, hvor vilde de nye arbejdere er. Chloe vender tilbage, Marnie og Marty støder sammen over Aaron og alle får et kæmpe chok, da det næste nye ansigt ankommer. Marty prøver at tale med Chloe, som vender ham ryggen.

  • Geordie Shore #1404

   1404

   Martys plan om at charmere Elettra med en ny hårfarve går galt, og Marnie er bange for, at hun sender Aaron blandede signaler. Chloe kaster sig over en af de nye - kan han hjælpe hende med at glemme Marty?

  • Geordie Shore #1405

   1405

   Marnie bliver vildt glad, da en ny deltager kommer, men Aaron forlanger, at hun tager en svær beslutning. Marty opgiver ikke Elettra, men Chloe har andre planer. Gaz giver de nye den ultimative test: En husfest.

  • Geordie Shore #1406

   1406

   Huset er i chok, efter Marnie stak af, da Aaron og Chelsea var sammen. Elettra og Marty er uenige om deres jacuzziflirt, og Chloe provokerer Marty til bristepunktet. Gaz har brutale nyheder til de nye.

  • Geordie Shore #1407

   1407

   Chefen Anna har sendt slænget til Tignes i de franske Alper for at stå på ski. Scotty T er tilbage og lægger straks an på de nyankomne. Og da Anna afslører sin nyeste plan for arbejderne, bliver Marty utilfreds.

  • Geordie Shore #1408

   1408

   Der er dårlig stemning mellem de nye. Scotty T og Abbie finder sammen, og det bliver Sarah ikke glad for. Zahida bliver rasende på Marty, og Gary tager hævn over Sam. Marnie er tilbage og drikker sig stiv, hvilket ødelægger det for Aaron.

  • Geordie Shore #1409

   1409

   Det er sidste dag på pisten. Aaron scorer med sin wingman Gaz, og stemningen er anstrengt mellem Abbie og Sarah på grund af Scotty T. Det bliver endnu værre, da han besynder at bage på Zahida.

  • Geordie Shore #1410

   1410

   Slænget tager tilbage til huset og giver de nye den værste opgave hidtil - at sutte på Chloes tå! Zahida og Scotty kommer tættere på hinanden, men kan de holde det hemmeligt? Chefen Anna har store nyheder, og en bliver sendt hjem.

  • Geordie Shore #1411

   1411

   Marty drikker sig stiv og bliver vild med sin eks. Hvad siger Chloe til det? Chefen Anna har en overraskelse til de nye. Zahida prøver at få talt ud med Sarah og Abbie, men det gør kun tingene værre.

  • Geordie Shore #1412

   1412

   Geordierne holder en stor fødselsdagsfest for Nathan med en helt speciel kage. Chefen Anna skal bestemme, hvem der skal blive i huset - Abbie, Sarah eller Zahida? Sæsonens sidste afsnit.