Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #1501

   Geoedie Shore

   Fyrene og pigerne er tilbage i en ny, eksplosiv sæson, og en gammel ven slutter sig til familien. Det varer ikke længe før slænget går i byen og gnidninger opstår imellem de gamle venner.

  • Geordie Shore #1502

   1502

   Pludselig er det ikke sjovt mere, da Chloe, Nathan og Marty-trekanten eksploderer under en aften i byen. Snart beslutter en person, at det må være nok og forlader The Shore. (S15, ep2)

  • Geordie Shore #1503

   1503

   Marnie kommer tættere på Aaron, mens hans kamp nærmer sig. Marty vil slutte fred med Chloe, og familien bliver himmelhenrykte, da Gaz dukker op single og er klar til at mingle. (S15, ep3)

  • Geordie Shore #1504

   1504

   Det er Aarons kamp! Marnie bliver følelsesladet. Scott og Marty er væk, da de skal tilbage til byen. En nøgen jacuzzifest, madkamp og gang i bollerummet - en typisk aften i Geordie Shore-huset!

  • Geordie Shore #1505

   1505

   Anna meddeler, at Scotty og Marty ikke kommer tilbage. Men der er ikke tid til at være nede, for slænget skal til Rom for at vise italienerne, hvordan man fester på Geordie-maner!

  • Geordie Shore #1506

   1506

   Slænget er i Tom, og chefen Anna har arbejde til dem. De skal vise romerne, hvordan man fester på Geordie-maner! Nathan er irriteret på Chloe, Gaz og Abbie kommer tættere på hinanden, og Aaron fortæller Gaz, at han vil prøve igen med Marnie, men vil hun nu også det?

  • Geordie Shore #1507

   1507

   Abbie vågner og føler sig i kontrol over hende og Gaz. Mens Nathan og Chloe slutter fred, spiller resten af slænget til lazergame, hvor Gary kun har Abbie i sigte. Marnie og Aaron er ikke enige.

  • Geordie Shore #1508

   1508

   Aaron vågner op på sin fødselsdag med tømmermænd, og Marnie er rasende på ham. Til Aarons fest har både Gary og Abbie øjne for andre, og Marnie giver Aaron en gave, han aldrig glemmer.

  • Geordie Shore #1509

   1509

   Da slænget gør sig klar til at forlade huset, må Marnie tage en beslutning om Aaron. Gary og Abbie er glade for deres åbne forhold, men da Marnie taler med Aaron, ser det ud til, at Maaron er slut for altid.