Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #1601

   1601

   Geordierne er tilbage og to nye medlemmer støder til familien. Steph irriterer Marnie lige fra starten, fordi hun har "uafsluttede sager" med Marnies gamle flamme Aaron. Chloe og Abbie konkurrerer om den nye fyr Sam, men hvem vælger han?

  • Geordie Shore #1602

   1602

   Geordierne er tilbage, og den nye Sam skaber allerede ravage mellem pigerne. Og selvom de ekserne, Marnie og Aaron, har nye partnere, er deres forhold supertæt, men bliver det for fristende for dem at dele seng?

  • Geordie Shore #1603

   1603

   Det er Marnies fødselsdag, så der er husfest! Men da hendes kæreste dukker op, bliver der en anspændt stemning, og Aaron og Nathan kommer op at slås! Anna sender familien på arbejde på Tenerife, men tager hele familien med?

  • Geordie Shore #1604

   1604

   Geordierne er tilbage efter at have festet vildt i Tenerife, og det er ikke kun vejret, der bliver hedt! Steph vil score, og efter at være splittet mellem Chloe og Abbie fortsætter Sam med at lege med ilden, og det får konsekvenser.

  • Geordie Shore #1605

   1605

   Geordierne er tilbage og fester vildt i Tenerife, og det er ikke kun vejret, der er hedt! Sam beslutter, at han foretrækker Chloe, så han tager hende på en paragliding-date, men når deres forhold nye højder?

  • Geordie Shore #1606

   1606

   Slænget er tilbage i Newcastle efter deres tur til Tenerife og mangel på action gør Sofie og Nathan megaliderlige! Sam vil imponere Chloe, men inden længe er der tårer, og det skaber problemer i familien.

  • Geordie Shore #1607

   1607

   Geordierne er tilbage, og mens Nathan tager sig af de nye, lægger gamle venner deres fjendskab bag sig. Sophie får en overraskende gæst, Sam er i den sorte bog, og et savnet medlem kommer tilbage til huset.