Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #1701

   Geordie Shore

   Vores favorit-festaber er tilbage med en ny serie. Alt bliver vendt på hovedet, da chefen Anna sender dem til Australien med Tash on Tours. Geordie Shore, som vi kender og elsker, men denne gang i Australien!

  • Geordie Shore #1702

   Geordie Shore

   Familien tager til stranden efterfulgt af en rigtig Geordie-aften i byen, der ender med en madkamp. Sofie er single og prøver at score, mens turtelduerne Sam & Chloe hepper på Abbie og nye Grant. Men Abbie skal lige overtales.

  • Geordie Shore #1703

   Geordie Shore

   Geordierne laver ravage i Australien. Sam og Chloes forhold bliver gransket af Nathan, og det skaber splid i huset. Vil det hjælpe Nathan og Chloes venskab og give Sam en chance for at lære de andre at kende?

  • Geordie Shore #1704

   Geordie Shore

   Halvdelen af slænget tager til Byron Bay og lader Chloe og Nathan blive hjemme. Sophie er på jagt efter kærlighed, og Abbie og Grant kommer tættere på hinanden, men vil Sam og Chloes kærlighed overleve?

  • Geordie Shore #1705

   Geordie Shore

   Det er svært for nogen at slutte fred, og de pakker kufferten. Chloe laver et show, som Sam aldrig vil glemme. Grant hygger sig på pigernes soveværelse, og Sophies jagt på en dreng bringer hende tættere på hjemmet.

  • Geordie Shore #1706

   Geordie Shore

   Geordiernes husfester er legendariske. De drikker sig stive, scorer, men bliver festen en slutning for Grant og Abbie? Sam ser rødt, da Chloe kommer tæt på Alex, men Nathan ler sidst.

  • Geordie Shore #1707

   Geordie Shore

   Holly kommer som et pust fra fortiden. Nathan bringer sin indre Peter Andre med på natklub, mens Sophie flirter løs. De bliver begge varme og svedige af forskellige årsager. Går Sam for vidt, efter han slutter fred med Chloe?

  • Geordie Shore #1708

   Geordie Shore

   Holly er bekymret for Chloe, men Chloe vil bare give Sam en lærestreg. På Nathans fødselsdag tager de en tur i vildmarken, men hvad siger de lokale til fire mænd i drag? Sophie tager en dragqueen med i seng.

  • Geordie Shore #1709

   1709

   Slænget vågner i vildmarken og fordyber sig i de lokales liv - med at klippe får og buske. En aften på den lokale stripbar får Abbie et godt råd, og tilbage i Goldie venter der en ny Geordie!

  • Geordie Shore #1710

   1710

   Sophie og Alex vågner efter en hed nat. Sophie er henrykt, men Alex tvivler. Nathan ser rødt, efter Alex tager en beslutning. Sam får ondt i hånden og kommer på hospitaler, så Chloe drukner sine sorger i den helt store stil!

  • Geordie Shore #1711

   1711

   Slænget fejrer Pride, som kun geordierne kan med en fed husfest og en overraskende gæst! Sophie ender i tårer, og Chloe er uimponeret over Alex, så hun kaster kartoffelsalat over ham! Abbie og Adam kommer tættere på hinanden.

  • Geordie Shore #1712

   1712

   Det er snart tid til, at geordierne tager hjem igen, men ikke før de har været på Booze Cruise! Sam og Chloe gør det permanent, og det gør ondt! Der er tårer, når det er tid til at sige farvel, især fra Sophie og Alex.