The Pauly D Project

The Pauly D Project giver dig et indblik i Pauly D’s liv . MTV dokumenterer Pauly D's forvandling fra verdensberømt housemate i Jersey Shore huset ved Seaside Heights og til verdensberømt DJ.
  • The Pauly D Project #101

   Hello Pressure! I’m Pauly D.

   Nu skal Pauly D vise verden, hvad han kan. Det er en alle tiders mulighed for Pauly, og han bringer sit slæng til en audition i Vegas for at blive resident DJ på Palms Casino.

  • The Pauly D Project #102

   The Suite Life

   Ryans slåskamp på Ultra gør alle anspændt, da slænget siger farvel til RI og flytter ind i deres suite i Vegas. Mens de nyder deres første aften på klubberne, får Ryan et sammenbrud og bringer muligvis Paulys job i fare.

  • The Pauly D Project #103

   Fools Rush In

   Pauly må aflede utiltrækkende piger i Vegas. Finder han nogensinde "ægte kærlighed"? Imens prøver Biggie og Jerry at overbevise Ryan om at drikke mindre for Paulys karrieres skyld.

  • The Pauly D Project #104

   The Ring Toss

   Pauly D og slænget støder på problemer med kærlighed og andre konsekvenser, da Pauly kommer for tæt på en gift pige på Vegas-klubben. Og Biggie fortæller drengene, at han vil fri til Mary Jane.

  • The Pauly D Project #105

   The Troops Are Here!

   Pauly og drengene må vise, hvad de kan, da de bliver bedt om at optræde på en kaserne for de tropper, der skal sendes til Afghanistan.

  • The Pauly D Project #106

   Where the Heart Is

   Drengene er hjemme i Rhode Island, hvor Pauly overrasker en syg fan. Biggie tager en stor beslutning. Jerry tager på en hot date og Pauly får mere end han regnede med, da han besøger en ekskæreste.

  • The Pauly D Project #107

   Spirits & Angels

   Tilbage i syndens by prøver drengene at narre Biggie på stripklub og bringer hans forhold til MJ i fare. Pauly forbereder sit kommende gig med lidt hjælp ovenfra, da han får et overraskende besøg af Angel.

  • The Pauly D Project #108

   Spin City

   Under Paulys set bliver Biggie sur på Ryan, der har givet Pauly alkohol. Biggie har omsider fået nok af Ryans opførsel. Imens har Paulys ekskæreste Angel det vildt sjovt i Vegas.

  • The Pauly D Project #109

   A Good Impression

   Biggie har ringen klar og vil spørge MJ’s forældre om lov til at gifte sig med deres datter. Pauly får en invitation fra Planet Hollywood til at få lavet sit håndaftryk og han tager slænget med til sjov i New York.

  • The Pauly D Project #110

   Cents and the City

   Pauly mødes med 50 Cents pladeselskab. Men det går skævt, da Ryan forsvinder og drengene må tage tilbage til Rhode Island for at glatte ud. Mens de er der får Pauly et uventet opkald om at spille til en stor koncert.

  • The Pauly D Project #111

   Divas, Diamonds and D****

   Drengene flyver til Puerto Rico på en enestående rejse – Pauly åbner for Britney Spears, slænget fejrer Jerrys fødselsdag og Biggie kommer endelig på frierfødder.

  • The Pauly D Project #112

   PD Was Here

   Den sidste aften i Puerto Rico frier Biggie til Mary Jane. Tilbage i Rhode Island overvejer Pauly sine fremtidstilbud og dukker op som dj til vinterballet på sin tidligere high school.