Catfish: The TV Show

Hvordan finder unge kærligheden i en digital tidsalder? Ofte handler det først om at flirte online med nogen, du ikke har mødt i virkeligheden. Beskeder på iPhones er den nye måde at date på og mails gennem social medier erstatter tit face-to-face samtaler. Problemet med dette er, at den fyr eller pige, du er faldet for, kan lyve om sig selv... Fra producerne af den hypede dokumentar 'Catfish', får du nu et helt nyt MTV show, der bringer folk sammen, som kun har været i forbindelse med hinanden via deres LCD skærme. Gennem flere måneder er de blevet forelskede, men hvad sker der, når de rent faktisk mødes i virkeligheden for allerførste gang? I hvert afnit, med hjælp fra hovedpersonen i Catfish-filmen, Nev Schulman, og hans filmmakker, Max Joseph, vil en håbeful forelsket person tage på en følelsesmæssig intens rejse for at finde ud af mere om den, han eller hun har lært at kende online. Har vedkommende fortalt sandheden om sig selv? Og er det ægte kærlighed, der kommer ud af det? Når det skæbnesvangre bank på døren rent faktisk kommer, er det kun én ting, der er helt sikkert; disse urolige oplevelser er fyldte med mystik, usikkerhed, tilgivele, glæde – og chokerende afsløringer. cat·fish [kat-fish] verbum At lade som om, du er en anden online ved at publicere falsk information om dig selv på sociale medier – fx i form af andres billeder. Som regel med den intention om at få nogen til at forelske sig i dig.
  • Catfish: The TV Show #701

   Sheklia & Talli

   En bekymret søn tager kontakt, da morens netkæreste virker lidt for lyssky. Men moren har sine egne hemmeligheder, og da Nev og Max finder fyren, tager tingene en mærkelig drejning, der giver dem et chok.

  • Catfish: The TV Show #702

   Alyssa & Tyler

   Alyssas veninde, Mary, opfordrede hende til at få en profil på et datingsite, hvor Alyssa så mødte sit livs kærlighed, Tyler. Da Nev og Max hjælper Alyssa, spekulerer de på, hvem der gemmer sig bag Tylers profil. Kunne det være Mary?

  • Catfish: The TV Show #703

   Kim & Matt

   Efter Kim har talt med Matt i fem år, er hun klar til at møde sin netkærlighed. Da Max og Nev prøver at bringe de to sammen, finder de nogle hemmeligheder, der truer med at splitte de to ad.

  • Catfish: The TV Show #704

   Lawrence & Cierra

   Alyssas veninde, Mary, opfordrede hende til at få en profil på et datingsite, hvor Alyssa så mødte sit livs kærlighed, Tyler. Da Nev og Max hjælper Alyssa, spekulerer de på, hvem der gemmer sig bag Tylers profil. Kunne det være Mary?

  • Catfish: The TV Show #705

   Mary & Adam

   En tidligere catfish beder Nev og Max om hjælp, da hun bliver vildt forelsket i en på nettet. Kan det tænktes, at catfishen snører Nev og Max...eller skal catfishen bøde for det, hun har gjort med et knust hjerte?

  • Catfish: The TV Show #706

   Zak & Garrett

   Da Zak mødte Garret på nettet, faldt han pladask for ham, men mistænkelige videoer og forsvindinger bekymrer Zak. Hvem har han forelsket sig i? Kan Nev og Max finde Garret, før han forsvinder?

  • Catfish: The TV Show #707

   Traves & Candy

   Da Traves beder om hjælp med sin internet-kæreste Candy, ligner det en klassisk catfish-sag. Men snart opdager de, at de har fanget en større fisk, end de troede.

  • Catfish: The TV Show #708

   Mandy & Jose

   Mandy er forelsket i en fyr, der giver hende alt andet end sandheden! Mandys søn har fået nok og tilkalder Nev og Max for at få hjælp, men sporene, de følger, fører dem på vildspor.

  • Catfish: The TV Show #709

   Infiniti & Dave

   Nev og Max tager til New York for at hjælpe Infiniti, en 19-årig danser, der er sikker på, at hendes netkæreste er den ægte vare. Men da de undersøger sagen, finder de ud af, at hendes fyr er mere lusket, end de troede.

  • Catfish: The TV Show #710

   Dylan & Savenia

   Dylan er faldet pladask for en smuk model med en hemmelighed. Med alle de sædvanlige røde flag formoder Nev og Max, det er en åbenlys sag... men sandheden er mærkeligere end fiktion.