Catfish: The TV Show

Hvordan finder unge kærligheden i en digital tidsalder? Ofte handler det først om at flirte online med nogen, du ikke har mødt i virkeligheden. Beskeder på iPhones er den nye måde at date på og mails gennem social medier erstatter tit face-to-face samtaler. Problemet med dette er, at den fyr eller pige, du er faldet for, kan lyve om sig selv... Fra producerne af den hypede dokumentar 'Catfish', får du nu et helt nyt MTV show, der bringer folk sammen, som kun har været i forbindelse med hinanden via deres LCD skærme. Gennem flere måneder er de blevet forelskede, men hvad sker der, når de rent faktisk mødes i virkeligheden for allerførste gang? I hvert afnit, med hjælp fra hovedpersonen i Catfish-filmen, Nev Schulman, og hans filmmakker, Max Joseph, vil en håbeful forelsket person tage på en følelsesmæssig intens rejse for at finde ud af mere om den, han eller hun har lært at kende online. Har vedkommende fortalt sandheden om sig selv? Og er det ægte kærlighed, der kommer ud af det? Når det skæbnesvangre bank på døren rent faktisk kommer, er det kun én ting, der er helt sikkert; disse urolige oplevelser er fyldte med mystik, usikkerhed, tilgivele, glæde – og chokerende afsløringer. cat·fish [kat-fish] verbum At lade som om, du er en anden online ved at publicere falsk information om dig selv på sociale medier – fx i form af andres billeder. Som regel med den intention om at få nogen til at forelske sig i dig.
  • Catfish: The TV Show #201

   Cassie & Steve

   Cassies liv gik skævt, indtil hun fik en venneanmodning fra rapperen Steve. Han blev den positive indflydelse, der fik hendes liv på rette kurs. 2 ½ år senere er de forlovede, men har aldrig mødt hinanden.

  • Catfish: The TV Show #202

   Anthony & Marq

   Anthony er Irak-veteranen, der går med følelserne uden på tøjet. For et år siden mødte han en sød, single fyr, der hedder Marq. De er forelskede, men hvad skjuler Marq?

  • Catfish: The TV Show #203

   Ramon & Paola

   Ramons eneste lyspunkt er Paola, en pige han mødte på Facebook. Men efter flere mislykkede forsøg på at kontakte Paola, er hun så virkelig den, hun giver sig ud for at være?

  • Catfish: The TV Show #204

   Lauren & Derek

   Lauren mødte Derek på MySpace for flere år siden, men de har aldrig mødt hinanden i virkeligheden. Derek er sød og har støttet Lauren, der fik et barn med en tidligere kæreste. Så hvorfor vil Derek ikke mødes med hende?

  • Catfish: The TV Show #205

   Dorion & Jeszica

   Dorion er splittet mellem sin kæreste Raffinee, og hans online-kærlighed, Jeszica. Dorion vil ofre alt for Jeszica, selv Raffinee. Men først vil Dorion vide, om Jeszica virkelig er pigen på billederne?

  • Catfish: The TV Show #206

   Jen & Skylar

   Efter at være blevet mobbet, bruger Jen nettet til at finde en ny kæreste. Hun møder Skylar på nettet, men de har ikke mødtes i virkeligheden. Går Skylar med til et besøg?

  • Catfish: The TV Show #207

   Mike & Kristen

   Mike mødte Kristen på Facebook for flere år siden, men Mikes forsøg på at mødes med Kristen er ikke blevet til noget. Vil Mike endelig komme ansigt til ansigt med Kristen?

  • Catfish: The TV Show #208

   Jesse & Brian

   Da Jesse møder Brian på Facebook tror hun, hun har fået jackpot. De planlægger at mødes, men Brian dukker ikke op. Nu, flere år senere, spørger Brian om de skal flytte sammen. Hvad skjuler Brian?

  • Catfish: The TV Show #209

   Artis & Jess

   For fem måneder siden mødte Artis Jess, en smuk blondine, på nettet. Artis og Jess havde begge kærester men følte, der var tale om ægte kærlighed. Nu vil Artis møde Jess. Men er hun den, hun giver sig ud for?

  • Catfish: The TV Show #210

   Ashley & Mike

   I syv har Ashley sendt manipulerede fotos af sig selv til sin ven, Mike, for at få man til at tro, at hun er tyndere og ser bedre ud.

  • Catfish: The TV Show #211

   Aaliyah & Alicia

   Aaliyah har delt sine problemer med hendes første kæreste, Alicia. Selv om de ikke bor langt fra hinanden, nægter Alicia at mødes med Aaliyah, fordi hun ikke er kommet ud af skabet.

  • Catfish: The TV Show #213

   Nick & Melissa

   Nick og Melissa forelskede sig, da de mødtes i et online chatrum da de var 12. Nu er de 18, og Nick er endelig klar til at møde Melissa. Men er Melissa den ægte vare eller er Nick blevet fanget i et spind af løgne?

  • Catfish: The TV Show #214

   Derek & Kristen

   Efter nogle dårlige erfaringer med piger, møder Derek Kristen på Facebook. De forelsker sig, og Derek er klar til at mødes hende. Men Kristen har altid en undskylning. Er Kristen hans drømmepige, eller er han uheldig endnu engang?

  • Catfish: The TV Show #215

   Keyonnah & Bow Wow

   Superfan Keyonnah kan dårlig tro sine egne øjne, men hun er sikker på, at hun har et onlineforhold til sin barndomsforelskelse, rapperen Bow Wow. Er det for godt til at være sandt?

  • Catfish: The TV Show #216

   Mike og Caroline

   Mike forelskede sig i Caroline online. Han blev mistænksom fordi hun nægter at møde ham, men altid efterlader noter på hans bil. Nu har Mike hørt, at hun har fået kræft. Er Carol en bedrager, eller er hun bare bange?