Catfish: The TV Show

Hvordan finder unge kærligheden i en digital tidsalder? Ofte handler det først om at flirte online med nogen, du ikke har mødt i virkeligheden. Beskeder på iPhones er den nye måde at date på og mails gennem social medier erstatter tit face-to-face samtaler. Problemet med dette er, at den fyr eller pige, du er faldet for, kan lyve om sig selv... Fra producerne af den hypede dokumentar 'Catfish', får du nu et helt nyt MTV show, der bringer folk sammen, som kun har været i forbindelse med hinanden via deres LCD skærme. Gennem flere måneder er de blevet forelskede, men hvad sker der, når de rent faktisk mødes i virkeligheden for allerførste gang? I hvert afnit, med hjælp fra hovedpersonen i Catfish-filmen, Nev Schulman, og hans filmmakker, Max Joseph, vil en håbeful forelsket person tage på en følelsesmæssig intens rejse for at finde ud af mere om den, han eller hun har lært at kende online. Har vedkommende fortalt sandheden om sig selv? Og er det ægte kærlighed, der kommer ud af det? Når det skæbnesvangre bank på døren rent faktisk kommer, er det kun én ting, der er helt sikkert; disse urolige oplevelser er fyldte med mystik, usikkerhed, tilgivele, glæde – og chokerende afsløringer. cat·fish [kat-fish] verbum At lade som om, du er en anden online ved at publicere falsk information om dig selv på sociale medier – fx i form af andres billeder. Som regel med den intention om at få nogen til at forelske sig i dig.
  • Catfish: The TV Show #601

   Shawny & Jack

   Shawny blev for nylig skilt fra sin mand. Nev og Max hjælper hende med at finde ud af mere om hendes nye kæreste, men det bliver interessant, da de opdager, at Shawny selv gemmer på nogle hemmeligheder.

  • Catfish: The TV Show #602

   Alante & Nevaeh

   Alante har i otte år lagt planer for et liv med sin netkæreste Nevaeh. Hun er perfekt, men hendes forsvindinger bekymrer ham. Nev og Max afslører en hemmelighed, som endda påvirker Alantes hjemby.

  • Catfish: The TV Show #603

   Danny & Rosa

   Danny vil starte en familie med sin smukke netkæreste, til trods for hendes voldelige fortid. Men da Nev og Max hjælper ham med endelig at møde hende, opdager de, at hun kan have forbindelser til en tidligere Catfish.

  • Catfish: The TV Show #604

   Telizza & Shai

   18-årige Telizza opdagede sin biseksualitet, da netvenskabet med Shai tog en romantisk drejning. Hun kan ikke få Shai til at videochatte og henvender sig til Nev og Max for at få hjælp.

  • Catfish: The TV Show #605

   Marvin & Austin

   Efter flere måneders med sexting med en flot model, vil Marvin møde ham i virkeligheden. Max og sangerinden Chantal Claret kommer til undsætning og får snart mere at vide, end de havde regnet med.

  • Catfish: The TV Show #606

   Mecca & Tanner

   Max og iO Tillett Wright hjælper 18-årige Mecca med at få kontakt med fyren, som hun har elsket i fem år. iO opdager, at han har brugt Meccas billeder for at lokke andre, og Mecca vil have svar.

  • Catfish: The TV Show #607

   Yasmine & Lewis

   Sandra får at vide, at hendes barnebarn Yasmine har sendt penge til en mystisk netkæreste og beder Nev og Max om hjælp. Fyrene opdager hurtigt, at Yasmine skjuler en hel del mere.

  • Catfish: The TV Show #608

   608

   Nev og Max får e-mails fra begge parter i en netromance, der begge tror, at den anden er en catfish. Fyrene får et chok, da den ene går videre med bryllupsplanerne.

  • Catfish: The TV Show #609

   609

   Kailani er faldet for Sam, hendes bøssevens eks på nettet. Sam siger, at han elsker Kailani, men har undgået hendes forsøg på at møde ham. Nev och Max hjælper hende med at finde ud af, hvad Sam skjuler.

  • Catfish: The TV Show #610

   610

   Dylan får en anonym sms, der påstår, at hans netkærlighed Ally ikke er den, som hun udgiver sig for. Han beder Nev og Max om hjælp, og da den anonyme tipser bliver identificeret, afsløres bedraget.

  • Catfish: The TV Show #611

   Colleen & Tony

   Colleen mødte Tony på nettet og blev vildt forelsket. Selvom de aldrig har set hinanden i virkeligheden, friede Tony over telefonen, og Colleen sagde ja! Nu skal Max og Neve afsløre sandheden om den mystiske mand, hun er forlovet med.

  • Catfish: The TV Show #612

   Open Investigation

   Nev og Max tager deres livs største sag, da de jagter den berygtede Shelly Chartier for at afsløre nye sandheder om efterforskningen af Paris Roxanne og NBA-stjernen Chris "Birdman" Andersen.

  • Catfish: The TV Show #613

   613

   Netkæresten har været væk i en måned, så Jonathon beder Nev og Max om hjelp med at finde ham. Men fyrene opdager, at en tidligere catfish er involveret og begynnder at tro, at Jonathon er med på bedraget!

  • Catfish: The TV Show #614

   614

   Sydstatspigen Kelsie er dybt forelsket i netkæresten Brandon. Efter flere år med undskyldninger om, hvorfor de ikke kan mødes, beder Kelsie Nev og Max om hjælp til at efterforske, hvem Brandon egentlig er.

  • Catfish: The TV Show #615

   April & Dean

   Der er gået syv år, siden April som 13-årig mødte Dean i et chattrum. Dean forsvinder ofte i flere månader, og nu skal Nev og Max hjælpe April med at finde Dean, før han forsvinder igen.

  • Catfish: The TV Show #616

   Robert & Ashleigh

   Robert blev lam som teenager, og da han mødte Ashleigh på nettet, blev de forelskede. Nu har han ikke har lang tid tilbage at leve i. Han beder Nev og Max om hjælp til at møde Ashleigh for at finde ud af, om kærligheden var ægte.

  • Catfish: The TV Show #617

   Robin & Wayne

   Efter tre lange år vil Robin møde sin flygtige, flotte distancekærlighed i virkeligheden. Nev og Max hjælper hende, men de opdager mere, end Robin havde regnet med.

  • Catfish: The TV Show #618

   618

   I årevis er billeder af Nicole blevet stjålet for at lave falske profiler, hvoraf den ene har catfishet forelskede 27-årige Ryan i 10 år. Er det en tilfældig internettroll, eller har Ryan og Nicole en fælles fjende?

  • Catfish: The TV Show #619

   619

   Jasmine skriver til Nev og Max og beder om hjælp for en "ven". Men de bliver forvirrede, da Jasmine slipper en bombe af en åbenbaring: de har hjulpet hendes ven før! Hvem er Jasmines mystiske ven, og hvordan kender Nev og Max ham?

  • Catfish: The TV Show #620

   Caitlyn & Kenton

   Hvordan finder unge kærligheden i en digital tidsalder? Ofte handler det først om at connecte online med nogen, du ikke har mødt i virkeligheden. Beskeder på iPhones er den nye måde at date på...