Catfish: The TV Show #702

Alyssas veninde, Mary, opfordrede hende til at få en profil på et datingsite, hvor Alyssa så mødte sit livs kærlighed, Tyler. Da Nev og Max hjælper Alyssa, spekulerer de på, hvem der gemmer sig bag Tylers profil. Kunne det være Mary?
  • Catfish: The TV Show #701

   Sheklia & Talli

   En bekymret søn tager kontakt, da morens netkæreste virker lidt for lyssky. Men moren har sine egne hemmeligheder, og da Nev og Max finder fyren, tager tingene en mærkelig drejning, der giver dem et chok.

  • Catfish: The TV Show #702

   Alyssa & Tyler

   Alyssas veninde, Mary, opfordrede hende til at få en profil på et datingsite, hvor Alyssa så mødte sit livs kærlighed, Tyler. Da Nev og Max hjælper Alyssa, spekulerer de på, hvem der gemmer sig bag Tylers profil. Kunne det være Mary?

  • Catfish: The TV Show #703

   Kim & Matt

   Efter Kim har talt med Matt i fem år, er hun klar til at møde sin netkærlighed. Da Max og Nev prøver at bringe de to sammen, finder de nogle hemmeligheder, der truer med at splitte de to ad.

  • Catfish: The TV Show #704

   Lawrence & Cierra

   Alyssas veninde, Mary, opfordrede hende til at få en profil på et datingsite, hvor Alyssa så mødte sit livs kærlighed, Tyler. Da Nev og Max hjælper Alyssa, spekulerer de på, hvem der gemmer sig bag Tylers profil. Kunne det være Mary?

  • Catfish: The TV Show #705

   Mary & Adam

   En tidligere catfish beder Nev og Max om hjælp, da hun bliver vildt forelsket i en på nettet. Kan det tænktes, at catfishen snører Nev og Max...eller skal catfishen bøde for det, hun har gjort med et knust hjerte?

  • Catfish: The TV Show #706

   Zak & Garrett

   Da Zak mødte Garret på nettet, faldt han pladask for ham, men mistænkelige videoer og forsvindinger bekymrer Zak. Hvem har han forelsket sig i? Kan Nev og Max finde Garret, før han forsvinder?

  • Catfish: The TV Show #707

   Traves & Candy

   Da Traves beder om hjælp med sin internet-kæreste Candy, ligner det en klassisk catfish-sag. Men snart opdager de, at de har fanget en større fisk, end de troede.

  • Catfish: The TV Show #708

   Mandy & Jose

   Mandy er forelsket i en fyr, der giver hende alt andet end sandheden! Mandys søn har fået nok og tilkalder Nev og Max for at få hjælp, men sporene, de følger, fører dem på vildspor.

  • Catfish: The TV Show #709

   Infiniti & Dave

   Nev og Max tager til New York for at hjælpe Infiniti, en 19-årig danser, der er sikker på, at hendes netkæreste er den ægte vare. Men da de undersøger sagen, finder de ud af, at hendes fyr er mere lusket, end de troede.

  • Catfish: The TV Show #710

   Dylan & Savenia

   Dylan er faldet pladask for en smuk model med en hemmelighed. Med alle de sædvanlige røde flag formoder Nev og Max, det er en åbenlys sag... men sandheden er mærkeligere end fiktion.

  • Catfish: The TV Show #711

   Kiaira & Cortney

   Kiaira og Cortney fik et barn... Men Kiaira har aldrig mødt Cortney eller barnet! Nev og Max bliver tilkaldt for at bringe familien sammen, men de frygter, det er det største fupnummer i Catfishs historie.

  • Catfish: The TV Show #712

   Nina & Jon

   Nina er en sexet webcam-model, der overvejer at forlade sin mand for en stenrig klient, som hun har forelsket sig i på nettet. Nev og Max efterforsker sagen, for at se, om der følger løgne med hans mange drikkepenge.

  • Catfish: The TV Show #713

   Angel & Jordan

   En dyst på Tinder tændte en gnist hos Jordan, der fik Angel til at afslutte sit forhold og gå efter ham. Da Nev og hans kone, Laura, tager sagen, opdager de en mørk sandhed, som kan få Angel til at miste sine nærmeste.

  • Catfish: The TV Show #714

   Breana & Josh

   Breana har villet giftes med Josh i 11 år, men kærligheden falmer, da fyrene afslører manden bag profilen. Joshs fortid indhenter ham, da Nev og Max jagter ham for at afsløre sandheden.

  • Catfish: The TV Show #715

   Chelsea & Charles

   Nev og Max vil hjælpe Chelsea med endelig at møde sin netkæreste Charles. Chelsea har kun talt med Charles en gang i telefonen, og fyrene viser hende, at et billede kan sige tusind ord.

  • Catfish: The TV Show #716

   Nae & Brannon

   Nev og Max prøver at hjælpe en ung kvinde, Nae, med at opspore sin kendisforelskede fra nettet, men er pludselig involveret i en Catfish-konspiration!

  • Catfish: The TV Show #717

   Derek & Annabelle

   En mystisk e-mail får Nev og Laura til at hjælpe Derek med at opspore hans netkærlighed Annabelle. De afslører en sexet Snapchat-skandale, forræderi og en konklusion, der rammer tættere på, end Derek kunne have drømt om.

  • Catfish: The TV Show #718

   Nick & Jasmine

   Nev og Max prøver at hjælpe Nick med at afgøre, om personen, han kyssede med bind for øjnene, er hans netkærlighed, Jasmine, eller en helt anden person!

  • Catfish: The TV Show #719

   Mike & Joey

   Nev og Jane Carrey hjælper den spirende sugar-baby Mike vælge mellem sit behagelige liv i Los Angeles og sine dybe følelser for den mystiske Joey, en flad mekaniker, som han har forelsket sig i på Grindr.

  • Catfish: The TV Show #720

   Rachael & Vance

   Nev og hans medvært Kamie Crawford flyver til Iowa for at hjælpe Rachael med ar møde Vance, hendes Myspace-flirt. Men er Vance også den mand, Rachael har forelsket sig i?

  • Catfish: The TV Show #721

   Sheila & Rich Dollaz

   Nev og Nick Young, aka Swaggy P, prøver at hjælpe Sheila med at finde ud af, om hun har et netforhold til LOVE & HIP HOP's Rich Dollaz. Er hun en forelsket fan, eller taler hun virkelig med reality-stjernen?

  • Catfish: The TV Show #722

   Chelsea & Lennie

   Nev og Tallulah Willis hjælper Chelsea, en ung kvinde, der er faldet for en reality-stjerne. Men da de graver efter sandheden, opdager de, at Chelsea har hemmeligheder. Finder hun sand kærlighed, eller mister hun alt?

  • Catfish: The TV Show #723

   Truth & Ray'Quan

   Modedesigneren Truth fra L.A. er vild med sin online-kærlighed Ray'Quan på trods af, at han er i et forhold. Det bliver dramatisk, da Nev og Zeke Thomas finder ud af, hvem der er bag profilen, og Truth kan ikke klare sandheden.

  • Catfish: The TV Show #724

   Shakinah & Chris

   Shakinah har chattet med Chris i årevis og vil videre med sit kærlighedsliv, men da Nev og Kamie Crawford finder ud af, at Chris er en stor popstjerne, ved de, at Shakinah virkelig har brug for hjælp.

  • Catfish: The TV Show #725

   Dallas & Safari

   Den Insta-berømte model Dallas har fået øje på sexede Safari, men trods flirtende løfter, vil hun aldrig mødes. Nev og medvært Tallulah Willis tager Dallas ud på en vild tur, mens de leder efter Safari.

  • Catfish: The TV Show #726

   Aubri & Brian

   Nev og Slick Woods hjælper 19-årige Aubri med at finde sin Snapchat-kærlighed, Brian. Brian siger, at han bor på Aubris kollegium, men kan aldrig mødes. De har kun lidt at gå efter, men Nev og Slick tager hen på campus for at finde svar.

  • Catfish: The TV Show #727

   Nique & Alice

   Popstjernen Elle King og Nev hjælper Nique med at finde sin kærlighed fra Tumblr, Alice. De graver i sagen, men det fører kun til flere spørgsmål end svar, og Nev og Elle bliver bekymrede for, hvem Alice er, og hvad hun vil med Nique.

  • Catfish: The TV Show #728

   Deven & James

   Nev og NFL stjernen Rashad Jennings hjælper Deven med at finde sin mystiske kærlighed fra nettet, James. James vil ikke videochatte, men inviterer Deven til at flyve tværs over landet for at møde ham! Deven håber på kærlighed, men er forberedt på en fælde og vil have svar.