Young & Married

Med vores nye show, 'Young & Married' træder vi naturligvis i fodsporene på shows som 'Engaged & Underage', '16 & Pregnant' og 'Teen Mom' eller 'Caged'. 'Young & Married' handler om unge forelskede, der vil bruge resten af deres liv sammen. MTV dokumenterer deres liv og de udfordringer sådan en forpligtelse indebærer i en ung alder med ærlighed, autencitet og respekt.
  • Young & Married #101

   Kristen and Ben / Delaina and Shawn

   I dette afsnit af ‘Young and Married’ møder vi 21-årige Ben og 20-årige Kirsten, der giftede sig hemmeligt, men nu vil Ben arrangere et hemmeligt bryllup. Vi møder også Delaina og Shawn der arrangerer et drømmebryllup.

  • Young & Married #102

   Oscar and Jordan / Aipril and Mark

   19-årige Oscar og 21-årige Jordan bor i Texas, hvor homovielser er ulovlige. De planlægger en forpligtigelsesceremoni, men hvad siger deres religiøse mødre? Aipril og Mark er gift, men bor i to forskellige lande. Nu flytter han hjem til hende.

  • Young & Married #103

   Matt and Missy / Jose and Raphaella

   19-årige Missy og 20-årige Matt presses af familien til at ændre deres bryllupsdato, men de nægter. Vil familien møde op? Raphaella og Jose har været gift et år, men deres russiske og puertoricanske familier skal først mødes nu.

  • Young & Married #104

   Janill and Vlad / Chris and Aubree

   Chris og Aubree planlægger bryllup og planen er at bo hos hendes mor, men hun og Chris kan ikke enes. Kan de slutte fred før den store dag? Janill og Vladimir har været gift i 1 år, men været sammen i 7. Kan de gøre forholdet spændende?

  • Young & Married #105

   Katie and Joe / Salina and Oscar

   18-årige Salina og 21-årige Oscar har forelsket sig og skal giftes i huj og hast nu hvor hun er gravid. Katie og Joe bor i hans hjemland USA, men nu kommer hendes far fra England på besøg. Går det efter han nægtede at komme til brylluppet?

  • Young & Married #106

   Aubrey and Callan / Cindy and Nelson

   Aubrey og Callun er lykkeligt gift, men har pengeproblemer, så han overvejer en karriere i hæren væk fra familien. Barndomskæresterne Cindy og Nelson skal giftes og hans familie kommer fra Portugal tidligere end forventet.

  • Young & Married #107

   Skyler and Shereen / Allison and Chad

   Lesbiske Skyler og Shereen vil giftes, men det er ulovligt hjemme i Texas, så de skal til Vermont, men turen er for dyr for venner og familie. Allison og Chad har været gift et år og har forladt deres lille hjemby til fordel for New York.

  • Young & Married #108

   Lindsey and Stephen / Angela and Wes

   Wes og Angela skal giftes, men hun skal arrangere alt, mens han fester og sover længe. Det kristne par Lindsey og Stephen har været gift i to år, men hun keder sig og han vil så gerne stille hende tilfreds. Kan de løse problemet?

  • Young & Married #109

   Ashley and Preston / Shannon and Cory

   Ashley og Preston blev gift og fik barn for tre år siden, men hun vil hun have gang i sin karriere. Shannon og Cory planlægger deres drømmebryllup, men de er flyttet til New York, hvor han ikke kan finde arbejde og måske må han flytte hjem.

  • Young & Married #110

   Elijah and Ashley / Rebecca and Mo

   Rebecca og Mohammed skal giftes efter de mødtes på en stripklub, hvor hun arbejdede og fik et barn 8 måneder senere. Men deres religiøse familier bryder sig ikke om, at børn fødes udenfor ægteskabet.