The Valleys

Dybt inde i hjertet af Sydwales i det fredelige og maleriske, bølgende landskab, som kaldes The Valleys, drømmer ni unge mennesker om et liv med berømmelse og limousiner… MTV's splinternye realityprogram udvælger otte ambitiøse unge mennesker fra de walisiske dale og giver dem mulighed for at forfølge deres drømmejob i Cardiff. De bor sammen, og drengene og pigerne bliver hurtigt distraheret af byens lys og underholdning samt det modsatte køn. Men da de møder deres nye chefer, opdager de, at deres drømme ikke så nemt går i opfyldelse.
  • The Valleys #301

   301

   Det vilde slæng fra The Valleys er tilbage! Midt i alt kaoset i Cardiff leder Lateysha efter kærligheden...men det er Carley og Jenna som falder for en entusiastisk ny fyr - og Chidgey må kæmpe for sin stilling som alfahunden i huset.

  • The Valleys #302

   302

   Lateysha får en overraskelse, da en ven fra The Valleys dukker op. Chidgey og Jack drikker hende fuld på en festlig busstur, og det er krig, ikke kærlighed, som dominerer Natalee og Anthony - og kun en af dem kan overleve det.

  • The Valleys #303

   303

   Det er den første Valleywood-aften på turneen, og slænget fra Wales erobrer hovedgaderne i Liverpool. Alt går galt, da Layteshas optræden bliver overskygget, og Carley ryger på hospitalet i ambulance.

  • The Valleys #304

   304

   Efter blodbadet i Liverpool er slænget tilbage i Cardiff for at lappe det splittede hus sammen. Lateysha og Nicole går i totterne på hinanden og Jordan indkalder til fredsforhandlinger og træffer det svære valg at lade Nicole komme tilbage.

  • The Valleys #305

   305

   Da Lateysha vågner er hun overbevist om, at Jack har været sammen med en anden pige, men hun finder snart ud af, at der er en helt anden grund til, at Jack har været oppe hele natten. Det er andre aften på turneen, og målet er Bristol.

  • The Valleys #306

   306

   Det er fest i huset, da Jenna fejrer sin 23-årsdag, og som alle gode fester, går det vildt for sig. Der bliver revet op i gamle sår, da Lateysha og Nicole igen kommer op at skændes.

  • The Valleys #307

   307

   Det er sidste stop på Valleywood-turnéen og Dublin bliver aldrig sig selv igen. Ugen handler om at finde sammen. Chidgey spøger endelig Carley, om hun vil være hans kæreste og Nicole og Laytesha bliver venner igen over en pint stout

  • The Valleys #308

   308

   Tømmermændene efter afslutningen på Valleywood-turneen har sat sine spor både på Layteshas, Jacks, Carleys og Chidgeys korte kærlighedsaffærer. Men Layteshas 21-års fødselsdag får snart alle i festhumør igen, da de vender tilbage til Cardiff.