Jersey Shore

Otte unge festglade mennesker i ét hus kombineret med masser af strand, fest og farver er omdrejningspunktet i 'Jersey Shore'. Realityshowet har skabt debat over hele verden og blevet nævnt af selveste Barack Obama.
  • Jersey Shore #201

   Goin' South

   Jersey Shore banden tager til Miami! Imens at The Situation, Snooki, Pauly D og JWOWW tager en road trip ned til østkysten, hopper resten af gruppen på et fly for at tage vinteren i syden.

  • Jersey Shore #202

   The Hangover

   Sammi prøver at finde ud af hvad Ronnie lavede på natklubben aftenen før, men der er ingen som siger noget. Da Angelina afbryder Paulys game, ser vi en helt ny side, af en ellers meget rolig Pauly D!

  • Jersey Shore #203

   Creepin'

   Angelina må sluge sin stolthed og sige undskyld til pigerne. I huset hygger The Situation, Vinny og Pauly D sig i boblebadet, mens Ronnie fortsætter med at krybe bag Sammi ryg.

  • Jersey Shore #204

   Breaking Up

   Ronnies dårlige opførsel sætter Snooki, Angelina og JWOWW i en svær situation. Pigerne bliver sammen enige om at skrive et anonymt brev til Sammi, for en gang for alle at afsløre hele sandheden om Ronnie for hende.

  • Jersey Shore #205

   The Letter

   Sammi finder Snooki og JWOWWs 'anonyme' brev, og denne gang er det for alvor slut mellem Ronnie og hende - i hvert fald indtil videre. I mellemtiden har Mike, Vinny og Pauly deres hænder fulde, da de har gang i fire piger på en aften.

  • Jersey Shore #206

   Not So Shore

   Det anonyme brev skaber splid mellem pigerne og det kulminerer naturligvis og ender i et klassisk Jersey Shore-slagsmål. Samtidig opdager Snooki en lille hemmelighed om Vinny.

  • Jersey Shore #207

   Sleeping with the Enemy

   Stemningen i huset er yderst trykket efter pigernes infight og et meget overraskende hook-up chokerer crewet.

  • Jersey Shore #208

   All in the Family

   Vinnys onkel Nino kommer på besøg og føler sig straks hjemme. The Situation fortæller Jose at Angelina var sammen med Vinny bag hans ryg.

  • Jersey Shore #209

   Dirty Pad

   Angelina fortsætter med at komme i clinch med de andre i huset og The Situation får endelig sin hævn foran hendes venner.

  • Jersey Shore #210

   Gone, Baby, Gone

   The Situation bliver genforenet med sin Canadiske skønhed, og det underholder resten af huset. Og så fortæller Angelina endelig sandheden om hvad hun mener om sine roomies i Jersey Shore huset, hvilket får Snooki til at se rødt.

  • Jersey Shore #211

   Girls Like That

   Vinny vælger mellem to piger. Snooki synes at det er på tide, nu når Angelina ikke er i huset længere, at hende og JWOWW begraver stridsøksen med Sammi. Men Snookis lykke er kortvarig, da The Situation er på krigsstien.

  • Jersey Shore #212

   Deja Vu All Over Again

   Alle er utilfredse med The Situation fordi han ikke er som han plejer - han får roomierne smidt ud fra en natklub, brænder næsten huset ned og viser sig at være en dårlig wingman for Pauly D to gange!

  • Jersey Shore #213

   Back Into The Fold

   Pauly D og Vinny har en sidste date med deres Miami-damer, imens udvikler Sammi og Ronnies sidste middag sig til noget af et skænderi. JWOWW sætter igen gang i problemerne imellem Pauly D og The Situaiton, og det udvikler sig til en dramatisk afslutning.