Are You The One

"Are You The One?" vælger 10 single kvinder og 10 single mænd, der ikke har fundet den store kærlighed. Først skal de igennem en grundig evaluering af et team af professionelle parmagere og psykologer.
  • Are You The One #101

   101

   Ti singlepiger og ti singlefyre skal tilbringe en måned sammen mens de finder ud af, hvem som passer sammen. Klarer de det, kan de dele det største præmiebeløb i MTV\s historie - en million dollar.

  • Are You The One #102

   102

   Chris T satser hele prisen på en million dollar eftersom han ikke kan give slip på Shanley, og da Ryans dagbøger forsvinder søger han trøst hos Kayla - der selv søger trøst hos Wes.

  • Are You The One #103

   103

   Situationen er spændt mellem Jacy og Simone, der kæmper om Johns gunst. Og det hotter op mellem Brittany og Adam, der tager en tur i boom-boom-rummet , og i udfordringen afslører pigerne pinlige ting om sig selv.

  • Are You The One #104

   104

   I udfordringen afslører fyrenes ekser ting og sager og overnatter i huset. Brittany har svært ved at acceptere, at Adam ikke er interesseret. Og Coleysia og Ashleigh tænder op under romantikken.

  • Are You The One #105

   105

   Situationen er spændt mellem John og Simone. Kayla bliver interesseret i Wes igen, men hun holder stasig fast i Ryan. Humøret stiger, da de kan sende to par i sandhedsboksen efter udfordringen.

  • Are You The One #106

   106

   Alle præver at regne ud, hvem der er det perfekte par. Kayla bliver afsløret, da hun spiller Ryan ud mod Wes, og Simone prøver at splitte Chris T og Shanley. Et besøg i sandhedsboksen vender op og ned på alt i huset.

  • Are You The One #107

   107

   Huset er rystet, da Paige og Chris T bliver bekræftet som det perfekte par og sendes til Bryllupssuiten. Shanley er totalt knust efter at være blevet skilt fra Chris T, og Kayla flipper ud, da Ryan vil trøste Jessica.

  • Are You The One #108

   108

   Kayla og Ryan skændes, men huset vender sig mod Kayla, da hun afslører følsomme oplysninger, der truer Ambers forhold til Ethan. En slibrig udfordring tester nogle af parrenes evne til at holde sammen.

  • Are You The One #109

   109

   Til hvid fest har alle i huset det sjovt, men John må forholde sig til Jacys følelser for Scali. I en udfordring på stranden får parrene sand under neglene.

  • Are You The One #110

   110

   Huset forsøger at regne ud, hvordan de finder deres perfekte match og vinder en million dollars. Jacy ser sine følelser for Scali og John i øjnene, da huset forsøger at løse den sidste kærlighedstrekant.