Are You The One

"Are You The One?" vælger 10 single kvinder og 10 single mænd, der ikke har fundet den store kærlighed. Først skal de igennem en grundig evaluering af et team af professionelle parmagere og psykologer.
  • Are You The One #201

   One Too Many

   10 perfekt sammensatte fyre og piger får et chok, når de finder ud af, det bliver sværere at finde 10 par, for der er 11 piger. Paris og Pratt prøver at undgå den første sandhedsbås.

  • Are You The One #202

   The Truth Will Cost You

   Teamet bliver spændt, da både Layton og Shelby havner i kærlighedstrekanter. Fyrene graver ting op om pigerne i en konkurrence, som kan sende den ellevte pige i sandhedsbåsen.

  • Are You The One #203

   Virgin Tears

   Der er tårer, da Shelby afslutter sin kærlighedstrekant. John prøver at nærme sig Christina, men bliver blokeret af Brandon, hendes ikke-match. Teamet bliver chokeret da de hører, at der er en jomfru blandt dem.

  • Are You The One #204

   'Loose Lips Sink Relationships'

   En fuld kikser kan splitte det stærkeste par i huset. Anthony bager heftigt på Laytons forelskelse, Jenni. John prøver endelig lykken med Christina. Parceremonien gør huset helt rundt på gulvet.

  • Are You The One #205

   'Strap Those Boots Tight'

   Huset er chokeret efter sidste parceremoni. Jenni mener, at Layton er hendes rette fyr, men frygter at en knust Jessica bliver vred. For et par truer sandhedsbåsen med at bringe mere hjertesorg.

  • Are You The One #206

   'Parental Guidance'

   Pigerne får overraskende informationer, når deres forældre kommer for at udspørge fyrene. Når forældrene rejser, eksploderer spændingerne mellem Layton og Anthony. Huset finder ud af, at historien kan gentage sig.

  • Are You The One #207

   'Hot Salsa'

   Efter en mislykket parceremoni er huset klar til en ny start. John mener endelig at have fundet den rette i Jenni, men de andre i huset er ikke så sikre. Ashley befinder sig i et potentielt eksplosivt trekantsdrama.

  • Are You The One #208

   Dumped

   Kampen mellem Dario og Layton over Ashley strammer til. Ellie vender sin opmærksomhed mod Nathan, som er overbevist om, at Christina er hans perfekte partner. For Christina bliver presset med at være pige nummer 11 for meget.

  • Are You The One #209

   Ild Flames

   Selvom de ikke er et par, eksploderer Nathan, når Christina går tilbage til Brandon. Med to parceremonier tilbage, kunne Ashleys ubeslutsomhed mellem Layton og Dario afholde huset fra at vinde det hele.

  • Are You The One #210

   One Switch, One Glitch

   Det er den sidste parceremoni og de skal udskifte et par. Mens sandhedsbåsen giver et tiltrængt svar, bringer spørgsmålet om pige nummer 11 millionen i fare.