Are You The One

"Are You The One?" vælger 10 single kvinder og 10 single mænd, der ikke har fundet den store kærlighed. Først skal de igennem en grundig evaluering af et team af professionelle parmagere og psykologer.
  • Are You The One #301

   Once In A Lifetime Chance Brings Romance

   20 singler ankommer til Hawaii i håb om at finde den rette. Men denne gang kan en kikser koste dem mere end ventet og begær ved første øjekast sætter hjerter på spil, når par og kærlighedstrekanter dannes.

  • Are You The One #302

   Can’t Buy Me Love

   Kiki fortsætter med at falde for Devin på trods af hans grove opførsel. Parrene begynder at falde pladask for hinanden, men en overraskende sandhedsbås og en chokerende parceremoni gør dem helt målløse.

  • Are You The One #303

   Libido Limbo

   Nye, pontielle kærlighedsinteresser får en kold skulder, når par, som har fået at vide, de ikke passer sammen, fortsætter med at være sammen. Hannah tager det personligt, når Kiki bager på Chuck. Huset får ballade for ikke at komme videre.

  • Are You The One #304

   Mazed and Confused

   Ikke-par fortsætter med at holde sammen og truer husets chance for at finde 10 rigtige par. De prøver at lette på trykket, men en sandhedsbåseksplosion og et parceremoni-sammenbrud viser, at nogen vil knække under pres.

  • Are You The One #305

   The Little Merman

   Deltagerne bliver sure, når deres udkårne går videre til den næste. Chuck kommer i vanskeligheder, når huset bliver vidne til, at han går videre med en, der ikke er den rette. Chelsea vil bevise, at Connor er den rette for hende.

  • Are You The One #306

   Getting Lei’d

   En vild fest afslører, hvem der er ude efter sex, og hvem der bliver snøret. Devins jalousi får ham til at flippe skråt. Frustrationen vokser, da fyrene bruger strategi til parceremonien.

  • Are You The One #307

   Peanut Butter and Jealous

   Devin bruger tarvelige kneb for at få Kiki tilbage i sin seng. Jalousi får nogle stykker til at flippe skråt. Huset flirter løs, da de skal prøve at finde to nye romantiske forbindelser, men det går bedre for nogle end for andre.

  • Are You The One #308

   Sorry Dad

   Pigerne får et chok, når nogle af deres ekser dukker op og kommer med afsløringer. Kiki fortæller om sit sexliv med Devin til resten af huset. Pigerne kritiserer fyrene for at tage egoistiske beslutninger til parceremonien.

  • Are You The One #309

   Breaking Point

   Amanda flipper ud, men denne gang er det meget større, end huset kunne have forudset. Deltagerne prøver at lave lægge en strategi i udfordringen fo at kunne sende det rette par i sandhedsbåsen.

  • Are You The One #310

   Never Give Up On Love

   Parrene er splittet mellem at spille for kærligheden og bruge strategi for at vinde. Huset bestemmer sig for at slå plat og krone om alles skæbne. Kan de få 25 cent til at blive 750.000 dollar?