Are You The One

"Are You The One?" vælger 10 single kvinder og 10 single mænd, der ikke har fundet den store kærlighed. Først skal de igennem en grundig evaluering af et team af professionelle parmagere og psykologer.
  • Are You The One #501

   101

   Flere par betyder flere chanser for at finde kærlighed, når 22 singler flytter ind i et hus i Den Dominikanske Republik for at prøve at finde de 11 perfekte par og vinde den største pris i MTVs historie: En million dollar.

  • Are You The One #502

   102

   Andre tager en total omdrejning, når forholdet med Alicia bliver svært. Gianna er splittet mellem den søde og den slemme fyr. Alle i huset prøver at følge deres hjerte, men alles hjerter er spredt for alle vinde.

  • Are You The One #503

   103

   Kærlighedsfirkanter blusser op og skaber kaos. Ekserne bytter partnere for lidt romantisk alenetid på en date fra helvede. Taylor bliver knust, da Tyler tjekker flere piger ud.

  • Are You The One #504

   504

   Tyranny overbeviser huset om, at hun har fundet sin match. Tylers opførsel åbner for, at Andre kan prøve med Taylor. Gianna og Hayden tager deres ikke-match-forhold til næste niveau.

  • Are You The One #505

   505

   Alicia forråder Kam, hvilket truer deres venskab. Tyler tager en løgnedetektortest foran alle i huset. Gianna giver Hayden falske forhåbninger, mens hun igen begynder at flirte med Michael.

  • Are You The One #506

   506

   Efter en forkert match mere begynder Alicia at bage på en andens fyr. Tylers bekendelse får Shannon til at tvivle på hans hensigter. Fyrenes bedste venner krænker vennekoden og afslører pinlige hemmeligheder.

  • Are You The One #507

   507

   Det bliver spændt mellem trekantsdramaerne under et dominikansk karneval. Hayden og Carolina nærmer sig et dybere forhold, og alle kæmper med, hvordan ikke-matchende par skal håndteres.

  • Are You The One #508

   Relationship Rehab

   Stemningen i huset bliver anspændt, da de ikke-matchende par nægter at gå fra hinanden. Det bliver seriøst mellem Hayden og Carolina til Giannas fortvivlelse, og pigernes ekser lever ikke op til forventningerne.

  • Are You The One #509

   Between a Rock and a Love Place

   Efter et skænderi til en fest er Michaels forhold til Kathryn i fare. Taktikken splitter par, og Shannon er splittet mellem husets meninger og sit hjerte.

  • Are You The One #510

   Eleven is the Magic Number

   Et desperat hus får en ny chance for at vinde kærlighed og penge. Kathryn og Ozzy finder hinanden igen, og slænget prøver at få Hannah til at indse sandheden om hendes forhold.