Are You The One

"Are You The One?" vælger 10 single kvinder og 10 single mænd, der ikke har fundet den store kærlighed. Først skal de igennem en grundig evaluering af et team af professionelle parmagere og psykologer.
  • 99 Problems But I Can't Find The One

   Vært Terrence J giver os et eksklusivt kig på denne sæsons medvirkende i AYTO og afslører, hvorfor de 22 singler er elendige til forhold.

  • Reunion Special

   Alle de tyve deltagere bliver genforenet med Ryan Devlin for at diskutere, hvad der skete på Hawaii, og vi viser ikke tidligere vist materiale, chokerende afsløringer og sladder om parrene som fortsat er sammen.

  • 'Are You the One Baby Special'

   Deltagerne i første sæson genforenes til den største begivenhed i Ethans og Ambers liv - en baby! Find ud af, hvordan det er gået med deltagerne, mens de tilbringer en vild weekend sammen for at fejre babyen med et AYTO-gave.

  • Reunion The Final Matchup

   Efter at have søgt efter kærlighed i flere uger og spillet for penge, genforenes de medvirkende i sæson 7 for at give insiderviden om eksplosive hændelser og fortælle om uset dramatik og afsløre, hvad der er sket, efter de har forladt huset

  • Reunion

   AYTO-slænget mødes igen for at fejre det største øjeblik i Ethan og Ambers liv: en BABY! Vi får at vide, hvad alle har lavet, når de tilbringer en vild weekend sammen for at holde den vildeste babyfest nogensinde - i AYTO-stil.

  • Are You The One

   Efter at have søgt efter kærlighed i flere uger og spillet for penge, genforenes de medvirkende i sæson 6 for at give insiderviden om eksplosive hændelser og fortælle om uset dramatik og afsløre, hvad der er sket, efter de har forladt huset.

  • 560

   Dramatikken er ikke overstået, når lysstrålerne er slukket. I dette direkte program analyseres alt af deltagere, gæster og forholdseksperter.