Teen Mom 3

De er ikke længere seksten og gravide – men i den første sæson af Teen Mom 3 opdager de fire unge kvinder hurtigt, at det er sværere at være mor og teenager, end gravid og teenager. Sidst vi så Macenzie, Katie, Briana og Alex, var de ved at vænne sig til at være mødre. Nu, har hverdagen ramt dem - en hverdag der ikke er helt nem at balancere når man også er teenager.
  • Teen Mom 3 #101

   Hope For The Best

   Brianas eks Devion provokerer hende til at gå rettens vej mod ham. Katie og Joey skændes om ansvaret, Alex' eks, Matt, kommer tilbage fra rehab og sår tvivl om deres forhold. Mackenzie skændes med Josh på deres toårsdag.

  • Teen Mom 3 #102

   Second Thoughts

   Briana genovervejer sit ønske om besøgsforbud for Devoin. Mackenzie vil have, at Josh flytter ind med hendes familie, og Alex har det svært med at stole på Matt. Joey vil stille Katie et uventet spørsmål.

  • Teen Mom 3 #103

   Growing Up Fast

   Katie og Joey skændes om deres økonomi, og Briana lader Devoin babysitte for Nova for første gang. Alex og Matt arbejder på deres forhold, mens Makenzie går bag sin mors ryg og anskaffer sig prævention.

  • Teen Mom 3 #104

   Pushing The Envelope

   Mackenzie og Josh går til skolefesten. Briana er overrasket over, hvor dyrt det er at have barn. Katie og Joey bestemmer sig for at få rådgivning, og Alex finder ud af, at Matt har talt med en anden pige.

  • Teen Mom 3 #105

   Moving Forward

   Brittney, Brianas søster, tager på ferie og efterlader Briana igen. Alex og Matt prøver at løse deres problemer. Meckenzie og Josh tager til sæsonens første rodeo, og Katie er model i et modeshow mod Joeys vilje.

  • Teen Mom 3 #106

   To be Judged

   Briana træffer en beslutning om Devoins rolle i datterens liv. Katie mistænker, at Joeys har gang i noget uden for skolen. Alex afviser Matt. Mackenzie støtter Josh, da han konkurrerer i sit første rodeo..

  • Teen Mom 3 #107

   Into the Distance

   Briana møder endelig Devoin i retten. Katie opmuntrer Joey til at overveje et nyt jobtilbud. Mackenzie har problemer med at Josh prioriterer rodeo før hende, og Alex bliver chokeret, da Matt takker nej til et livsomvæltende tilbud.

  • Teen Mom 3 #108

   Some Days Matter More

   Spændingen stiger mellem søstrene, da Briana begynder på college. Katie har det svært med Joeys negative holdning. Alex vil til skoleballet, og Mackenzie og Josh taler dårligt nok sammen på fars dag.

  • Teen Mom 3 #109

   Don't Lie To Me

   Briana vil begynde at beskytte sig, og Alex anklager sin mor for at miste nogle vigtige ting. Katies fødselsdag er en katastrofe, og Mackenzie opdager, at Josh har løjet for hende i lang tid.

  • Teen Mom 3 #110

   Strike Out Alone

   Briana fejrer sin fødselsdag bag ryggen på sin mor og Alex begynder at date en ny fyr. Mackenzie tager på campingtur for at glemme Josh, og Katie og Joeys forhold nærmer sig bristepunktet.

  • Teen Mom 3 #111

   The Truth Hurts

   Mackenzie er knust over Josh, men bestemmer sig for ikke at gå efter ham. Briana vil begynde at date. men hendes mor er imod det. Alex går ud for første gang siden hun fik Arabella, og Katie er chokeret over, hvor hurtigt Joey er kommet videre

  • Teen Mom 3 #112

   Taking Changes

   Briana følger op på et hemmeligt forhold, og Alex inviterer Matt til at fejre Arabellas første fødselsdag. Katie lader Joey passe Molli i weekenden, og Mackenzie skændes med sine forældre.

  • Teen Mom 3 #113

   For Better or Worse

   Katie vil fejre Mollis første fødselsdag med Joey, mens Briana overraskende tager kontakt til Devoin. Alex prøver at være forælder sammen med Matt, og Mackenzie og Josh er uenige om, hvad det vil sige at være en familie.