Ex On The Beach

Ex On The Beach is back! A group of hot singles are about to have their dream holiday ruined as one by one their exes arrive to spoil the party! Hatred, fights, tears, drama and emotion!
  • Ex On The Beach #301

   301

   8 sexede singler ankommer et tropisk strandparadis bare for at opdage, at de er med i Ex on the Beach og snart skal konfronteres med fortidens spøgelser.

  • Ex On The Beach #302

   302

   Trekantsdramaet i villaen spidser til, da Bear prøver at stjæle Megan fra Jordan. Samtidig går det hedt for sig mellem Kirk og Jemma, før hendes eks pludselig laver en U-vending.

  • Ex On The Beach #303

   303

   Jordan tror, han har vundet kampen om Megan McKenna, men Bear har ikke givet op og har en plan for at få hende tilbage. Bear skal bare holde sig væk fra ballade og lukke hende ind.

  • Ex On The Beach #304

   304

   Bear må tackle, at Megan har valgt Jordan og de er lykkeligere end nogensinde. Martys eks Sarah er kommet for at lægge beslag på det, som hun mener tilhører hende ... nemlig Marty.

  • Ex On The Beach #305

   305

   Ankomsten af eksen Ali giver Jordan problemer. Før Jordan og Ali bliver sendt på date sammen, tvinger terrortabletten Jordan til at sende enten Megan eller Jayden hjem.

  • Ex On The Beach #306

   306

   Vicky Pattison ankommer og skaber ravage, både med eksen Kirk og med Cami Li, som stadig bærer nag. Sagde nogen Bear? Han bager på Vicky og Holly bliver ikke glad. Jaloux Megan føler sig usikker, og det fører til flere skænderier.

  • Ex On The Beach #307

   307

   Det er Meganernes kamp! Og Lauras og Alis... Bear og Vicky kommer tættere på hinanden. Nye Stephen, Meg Rees eks, får øje på Laura, som afslører, at hendes køn ikke var sikkert, da hun blev født, men Stephen er flintrende ligeglad.

  • Ex On The Beach #308

   308

   Laura og Stephen kysser på hans første aften, og Meg Rees er ikke glad. Det går godt for Vicky og Bear, men så går Bear på date med Ali. Jordan prøver at komme i seng med Megan... lykkes det endelig? Og så kommer den sexede eks Rogan.

  • Ex On The Beach #309

   309

   Bear føler sig ensom og savner sin Vicky. Stemningen er trykket i trekanten mellem Laura, Stephen og Meg R. Megan og Jordans forhold støder på problemer. Bears eks Connie ankommer og viser sig at være Megans ærkefjende.

  • Ex On The Beach #310

   310

   Jordan og Megans fremtid ser usikker ud. Rogan virker glad for sin nye flamme Ali, mens resten af huset gør sig klar til en sidste strandfest. Det tager ikke lang tid, før aftenen forvandles til kaos.