Ex On The Beach

Ex On The Beach is back! A group of hot singles are about to have their dream holiday ruined as one by one their exes arrive to spoil the party! Hatred, fights, tears, drama and emotion!
  • Ex On The Beach #401

   401

   8 sexede singler ankommer til 'Ex on the Beach "-baren og deres skæbner er beseglede, for deres ekskærester er på vei. Scotty T fra Geordie Shore kan lide alle og har bagt på Olivia, men det er hendes eks, der kommer først.

  • Ex On The Beach #402

   402

   Mere elendighed venter for singlerne, når en eks flytter ind i villaen, mens de er ude. Nu kan ekser komme når som helst, hvor som helst. Scotty går videre til Nancy, men snart kommer hans eks Ashleigh.

  • Ex On The Beach #403

   403

   Nancy May og Scotty kommer tæt på hinanden til en olivenoliesmagings-date. James og Ashleigh kan have gang i noget ægte, og det udspiller sig foran Olivia. Youssefs eks Lacy ankommer til stranden, og han håber, at han endelig vil få noget.

  • Ex On The Beach #404

   404

   Kærlighedstrekanten mellem Scotty T, Nancy May og Lacey bliver mere kikset, når de bliver sendt ned på stranden for at møde den nyankomne. Det er Laceys eks, Jordan, fra Series 3, med sin kæreste Megan på slæb.

  • Ex On The Beach #405

   405

   Olivia har nået bristepunktet og det går så langt, at hun kaster sin drink på James, da slænget har en sjælden aften i byen. Gina og Kieran er endelig sammen, og en nyankommen bringer kærlighed med, men hvor længe vil det vare?

  • Ex On The Beach #406

   406

   James og Ashleigh kommer tættere på hinanden, men en ubehagelig overraskelse på deres date kan forandre alt for altid. Kieran retter blikket mod Olivia, men Gina giver ikke op så let. Og der er en i huset, Megan ikke kan lide.

  • Ex On The Beach #407

   407

   Det er på tide at tage afsked med nogen, da terrortabletten tvinger Gina til at tage et ubehageligt valg. Olivia vil have frisk kød og Scotty indser endelig, at Nancy er pigen for ham. Vil Nancy føle det samme efter alt, der er sket?

  • Ex On The Beach #408

   408

   Det er det sidste døgn for alle, og for første gang kommer der en ny til huset alligevel. Eks-par sendes på date, vil gammel kærlighet opstå igen? Vil nogen rejse hjem som kærester? Vil JEGAN overleve opholdet?

  • Ex On The Beach #409

   Ex on the beach special

   Hvad sker der, når otte sexede singlefyre og singlepiger ankommer til paradis tll en drømmeferie med sol, sex, strand og sjov? Hvis bare det var så nemt, for MTV har også inviteret deres ekser med til festen - en ad gangen!